Ondřej Plšek - eWRC.cz
13. 1. 2012 17:29 − 2415× − 1

David Richards již není šéfem týmu Mini

Šéf Prodrive odevzdal vedení v týmu Mini Dave Wilcockovi, David Richards chce v budoucnosti ve svých aktivitách zvolnit.

Příští týden začíná Rallye Monte Carlo a na jejím startu nebude chybět ani tovární tým Mini, který byl tento týden zapsán i mezi registrované týmu mistrovství světa 2012. Pro celý rok tak má tým rezervována startovní čísla 37 a 52. Dani Sordo bude startovat s nižším s těchto čísel, 52 pak poveze na svém voze jezdec druhý jezdec týmu – na Monte to bude Pierre Campana.

Zárověň se u Mini uskutečnila změna na špičce vedení. David Richards odstoupil jako šéf týmu a jeho pozici převzal dosavadní technický ředitel Dave Wilcock, který bude nyní zastávat obě funkce. V jeho úsilí ho bude podporovat týmový manažer Campbell Roy. "Od začátku jsem pevně počítal s tím, že ve druhé sezóně týmu o krok zvolním a předám odpovědnost Davovi," řekl Richards. "Minulý rok prokázal, že má všechny potřebné vlastnosti k vedení týmu. Nemám pochyb, že pod jeho vedením udělá tým Mini WRC další kroky vpřed."

Komentářů celkem: 1
13. 1. 2012 19:04
0 0
Já myslel že technický ředitel v Prodrivu je David Lapworth, no každopádně doufám,že se mu podaří sehnat velmi silného sponzora.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!