18. 1. 2012 18:00 − 2627× − 0

Dohoda s Eurosportem je na spadnutí

I během právě probíhající Rallye Monte Carlo pokračují intenzivní rozhovory mezi FIA a Eurosportem o podobě nového promotéra.

I během právě probíhající Rallye Monte Carlo pokračují intenzivní rozhovory mezi FIA a Eurosportem o podobě nového promotéra. Ve Valence se dnes sešli tři klíčové strany – za MS manažerka Michele Moutonová, za Eurosport Francois Ribeiro odpovědný za sekci motorsport a za FIA ředitel marketingu Alex Gueschir.

Vyjednávání prý probíhalo dobře a po skončení Ribeiro prohlásil, že by do konce týdne měl být oznámen výsledek dohody. Podle zákulisních informací nemá Eurosport zájem o promotérství jako takové, ale jen o televizní práva. Promotérství by pak dělala sama FIA.

K situaci se vyjádřil David Richards a připomněl, že by k jednáním měli být přizváni i zástupci továrních týmů. "Nemám problém s tím, aby FIA byla promotérem, pro týmy je ale klíčový segment televize. Proto si myslím, že by vše mělo být konzultováno s týmy ještě předtím, než se zveřejní finální verze. Myslím, že můžeme přinést mnoho poznatků. Navíc si nemyslím, že rozhodnutí musí padnout nutně už do konce tohoto týdne."

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!