Malcolm Wilson: Monte je ještě hodně otevřené

Ford WRT sice přišel o svoji jedničku, Malcolm Wilson ale dobře ví, že rozhodnuto ještě zdaleka není.

Ford WRT sice přišel o svoji jedničku, Malcolm Wilson ale dobře ví, že rozhodnuto ještě zdaleka není. Už zítra se totiž očekává husté sněžení.

Malcolm musel být nadšen, když Latvala po RZ3 vedl o půl minuty před Loebem. Latvala pak ale chyboval a najednou Loeb vede o více než minutu před Sordem a Petterem Solbergem, dvojkou Fordu.

"Soutěž je ještě zcela otevřená," uvedl po etapě Wilson. "Může vyhrát Petter, může to být Sordo, samozřejmě i Loeb. Bude s tím míchat počasí. Sněžení mělo přijít až v pátek, ale podle aktuální předpovědi bude sněžit už zítra."

Za pravdu mu dává i nový šéf týmu Citroen Yves Matton. "Pokud začne sněžit, tak by to chtělo vědět dříve, než auta odjedou ze servisu. Bylo by špatné, kdyby se změnilo až poté, co mnoho vozů odjede."

Komentářů celkem: 4
18. 1. 2012 22:19
0 0
to je škoda , to si nezaslouží
kirra
18. 1. 2012 22:32 Upraveno 22:32
0 0
Není o to okamžité rychlosti, ale o drsné trpělivosti. To platí na každém Monte ... a letos bez Super Rally ještě víc. No jo, nám se to kecá smajlík
18. 1. 2012 23:31
0 0
Nejrychljsi jezdec nikdy Monte Carlo nevyhraje.
19. 1. 2012 06:55
0 0
A co 5 vítězství Loeba?? Neřekl bych, že byl nějak pomalej nebo že taktizoval při svých výhrách. Ne, byl nejrychlejší...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!