22. 1. 2012 16:35 − 2853× − 2

Rally jezdci se opět sejdou na ledě

Po téměř dvouleté pauze se na stadionu Luďka Čajky ve Zlíně uskuteční čtvrtý exhibiční hokejový mač jezdců rally s názvem Rally Ice Tour.

Po téměř dvouleté pauze se na ledové ploše zimního stadionu Luďka Čajky ve Zlíně uskuteční čtvrtý exhibiční hokejový mač jezdců rally a jejich mechaniků s názvem Rally Ice Tour. Tento“ sranda “ mač pořadatelé naplánovali na termín 18. února 2012 od 17.00 hodin, tedy odehraje se týden po skončení světové Švédské Rally. V uplynulých třech ročnících se na této akci představilo několik zvučných jmen, jako například Karel Trněný, Jirka Vlček, Michal Ernst, Jan Jelínek či Jan Tománek.

V letošním roce se organizační tým kolem soutěžáka Vladimíra Barvíka po již zmíněné pauze rozhodl uspořádat tuto příjemnou akci opět. „Jde nám především o vyplnění dlouhé přestávky před startem dalšího podniku – Valaškou Rally. Při této příležitosti se totiž vždy sešla dobrá parta, která pobavila nejen sebe, ale i přihlížející diváky, kteří si na zimák ve Zlíně našly cestu,“ vzpomněl na předchozí ročníky Vladimír Barvík. „V letošním roce ještě nemáme uzavřené soupisky, takže bych touto cestou rád apeloval na případné zájemce a třeba rekreační hráče nejrychlejší kolektivní hry u nás z řad jezdců, spolujezdců, či činovníků, kteří se pohybují v prostředí rally a měli by zájem se této akce zúčastnit. Mohou mě kontaktovat na tel: 604 200 359. Rádi totiž přivítáme mezi námi nové tváře,“ láká případné zájemce o účast v této “ sranda“ akci Barvík.

Uzávěrka soupisek je naplánována na neděli 5.února 2012. Podobně jako v uplynulém třetím ročníku chystají pořadatelé pro fanoušky i tipovací soutěž na výsledek zápasu o ceny převážně s rally tématikou, stejně jako autogramiádu vybraných jezdců po skončení mače. Svou účast na autogramiádě přislíbil prozatím Martin Hudec, který bude mezi střídačkami působit mimo jiné v roli “ rozlévače čaje “ (nebo i možná něčeho ostřejšího). Určitě příjemnou informací pro fandy je, že vstupné se na tuto akci se stejně jako v uplynulých ročnících nevybírá. Mohou si tedy své oblíbené jezdce přijít prohlídnout v jiné pozici než za volanty závodních vozů zcela zdarma.

Další informace o IV. Ročníku Rally Ice Tour se dozvíte v následujících tiskových zprávách po upřesnění programu a uzavření soupisek. Teď již tedy nezbývá, než si do svých rally kalendářů poznačit červeně datum 18.2.2012.

Komentářů celkem: 2
23. 1. 2012 12:261
0 0
Jel bych hned, ale bohužel nemocenská smajlík Užíte si to kluci smajlík
23. 1. 2012 20:002
0 0
Možná to bude pěknější jak to co předvádí Zlínští hokejisté
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!