Sport Motor News 3/2012 – právě vyšlo – stahujte zdarma

Komentář k Rallye Monte Carlo, velký rozhovor s Jirkou Sutrem, Historie rally Lancia 037, zhodnocení druhé poloviny Dakaru a další.

V okolí Monte Carla se o uplynulém víkendu rozběhl světový šampionát v automobilových soutěžích. Na startu nechyběla špička současného rallysportu, včetně Martina Prokopa. Český jezdec podruhé v rámci mistrovství světa usedl za volant vozu Ford Fiesta WRC. Jak si vedl nejen on, se dozvíte na stránkách třetího, letošního vydání elektronického magazínu Sport Motor News. V aktuálním čísle SMN, které si zdarma můžete stáhnout kliknutím na odkaz STÁHNOUT , se dále dočtete o nejzajímavějších momentech na dakarské soutěži a dozvíte se mimo jiné, proč byl z této soutěže vyloučen Robby Gordon. Také jsme vyzpovídali Jiřího Sutra, který nejen naznačí své letošní plány, ale zhodnotí také úroveň českého šampionátu v rally.

Pokud jste příznivci historie, pak jsme pro vás připravili třístránkovou vzpomínku na legendární Lancii 037. Tento vůz zaujal nejen příznivce rallysportu. Dále si můžete přečíst nejaktuálnější novinky ze světa rally, nebo se dozvíte, co přichystal Vojtěch Štajf na úvod letošní sezóny. Nechybí ani tradiční televizní program. To vše a ještě více naleznete v nejnovějším čísle Sport Motor News s pořadovým číslem 3.

Nové vydání Sport Motor News stahujte ZDARMA ZDE:


Ukázka z magazínu Sport Motor News 3/2012


Ukázka z magazínu Sport Motor News 3/2012


Ukázka z magazínu Sport Motor News 3/2012


Ukázka z magazínu Sport Motor News 3/2012


Ukázka z magazínu Sport Motor News 3/2012


Ukázka z magazínu Sport Motor News 3/2012

Nové vydání Sport Motor News stahujte ZDARMA ZDE:

Pokud máte zájem, můžete Sport Motor News pravidelně dostávat do své emailové schránky. K pravidelnému odběru magazínu se stačí jednoduše ZAREGISTROVAT

Rádi si v diskusi pod článkem přečteme vaše ohlasy na další vydání magazínu Sport Motor News

Komentářů celkem: 5
27. 1. 2012 14:56
0 0
Proč zmizel z hlavní stránky odkaz na video o nehodě z rally Krkonoše 2009?smajlík Ani sem to nestačil otevřít a je to pryč.
27. 1. 2012 15:04
0 0
Mám stejný dotaz..?
27. 1. 2012 15:54
0 0
O jaký video vám jde? O to ze SMN s panem Hlavatým? To tam přece je! Nebo bylo ještě něco jinýho?
27. 1. 2012 16:44
0 0
V klídku Novej, jen tak bych to nepsal. Nejdřív to tam bylo, pak nebylo cca půl hodiny a pak se to tam zase objevilo. Už to vypadalo že to zase někdo na něčí popud stáhnul.
27. 1. 2012 18:00
0 0
thom: se ti lehce řekne, v klídku... jak to má starej cholerik dokázat? smajlík ale vážně, ptal jsem se po hodině, kdy to už dost dlouho viselo(asi znova), tak jsem si nebyl jistej, co tím myslíš, jinak No problemsmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!