Marcos Ligato hlásí návrat do MS

Argentinský závodník Marcos Ligato se po třech letech znovu ukáže ve světovém šampionátu.

Argentinský závodník Marcos Ligato se po třech letech znovu ukáže ve světovém šampionátu. V rámci PWRC bude řídit Subaru Impreza a navigovat jej bude dlouholetý kolega Ruben Garcia. Čtyřiatřicetiletý jezdec začne svůj program v dubnu na domácí půdě, v plánu jsou ještě soutěže v Řecku, na Novém Zélandu, v Německu, Itálii a Španělsku.

"Jsme velmi rádi, že Marcos a Ruben jsou zpět, protože jsou součástí historie našeho týmu. Je velmi důležité, aby talentovaný pilot se zkušenostmi ze všech soutěží byl v našem týmu. Myslím, že můžeme vyhrát titul," řekl Alfonso Agnello, šéf týmu. Při současném stavu přihlášených posádek do PWRC je to klidně možné.

Ligato se ve svých 34 letech zúčastnil domácí soutěže se statusem MS již dvanáctkrát, v roce 2010 ji jel i v rámci IRC. Nejlepšího výsledku dosáhl při svém posledním startu v roce 2009, kdy zajel kromě 10. místa absolutně i druhý nejrychlejší čas v PWRC. Ligato se může pochlubit i 3. pozicí v PWRC 2005 a 4. příčkou z roku 2001. Loňský rok strávil v domácím šampionátu za volantem Chevroletu Agile MR.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!