6. 2. 2012 06:20 − 2841× − 0

Rally Ice Tour vol. IV má již uzavřenu “startovku“

Necelých čtrnáct dní před startem pro soutěžáky ne příliš tradiční disciplíny – hokejového utkání s názvem Rally Ice tour.

Necelých čtrnáct dní před startem pro soutěžáky ne příliš tradiční disciplíny – hokejového utkání s názvem Rally Ice tour, jenž se uskuteční 18.2.2012 na zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně, již známe jména jednotlivých protagonistů.

Pořadatelé akce měli se sestavováním soupisek dvou týmů ale opravdu velké starosti. „Ano, starosti to byly, ovšem poměrně příjemné. Zájem o zařazení do soupisek totiž projevilo spoustu nových tváří a my se těm, kteří se do soupisek již nevešli, tímto velmi omlouváme,“ vzkazuje odmítnutým zájemcům jeden z pořadatelů akce Vladimír Barvík. Na soupiskách tedy můžeme najít opravdu zvučná jména naší rallyové scény.

Svou účast na akci přislíbil například pravidelný účastník a juniorský mistr světa v rally Martin Prokop. Ten se stejně jako bývalý tovární jezdec Škody a Fordu Roman Kresta na této netradiční akci představí vůbec poprvé a oba nastoupí společně v jednom týmu. Z dalších zvučných jmen jmenujme ještě například okruhového specialistu Tomáše Kostku, či republikové špičky ve třídě dvoukolek Václava Dunovského, Milana Kneifela nebo Petra Bryndu, navíc ze Slovenska přijede posílit útočné řady modrého týmu také Peter Gavlák. Z řad spolujezdců se na ledě zlínské arény představí mimo jiné Jan Tománek, Igor Norek, nebo novic na sedadle vedle Jarka Orsáka David Šmeidler.

„Co se jednotlivých soupisek týče, snažili jsme se hráče rozdělit alespoň trochu podle výkonnosti, ale rovněž jsme přihlíželi k atraktivitě jednotlivých protagonistů. Zápas bude tedy odehrán na obou stranách se čtyřmi útoky a třemi obrannými řadami,“ objasnil rozdělení sil na ledové ploše další z organizátorů Jan Hejtmánek.

Drobné korekce v sestavách možná ještě proběhnou, neboť zájem o účast projevil na poslední chvíli ještě matador českých soutěží Pepík Peták.

Jak již bylo řečeno v první tiskové zprávě, pro příchozí fanoušky pořadatelé i díky vstřícnosti jednotlivých účastníků připravili tipovací soutěž na vítěze utkání o atraktivní ceny. Jednou z hlavních cen jsou například dvě permanentky na nově otevřenou motokárovou dráhu v garážích hotelu Atrium v Otrokovicích, které věnovala firma LAW Karting. DVD s rally tématikou pak úspěšným tipérům věnuje zlínské JNK Studio a v neposlední řadě bude možné vyhrát propagační předměty či týmové věci věnované zúčastněnými jezdci, spolujezdci a jejich týmy. Tyto budou po zápase losovány z úspěšných tipů formou tomboly.

V průběhu zápasu pak bude možné získat podpisy od jednotlivých protagonistů při autogramiádě, nebo sledovat, jak se bude vybraným hráčům dařit v dovednostní disciplíně – samostatných nájezdech.

Závěrem je třeba ještě připomenout, že vstup na IV. Rally Ice Tour 2012 je zcela zdarma. Věříme tedy, že se Vás ve Zlíně na zimáku sejde hodně a svými hlasivkami přijdete podpořit své oblíbené jezdce.

Soupisky IV. Rally Ice Tour 2012:

Modrý Team

Line 1 : Jelínek Jan, Hejtmánek Jan, Kresta Roman Brynda Jiří, Barvík Vladimír

Line 2: Šelešovský Daniel, Knaifel Milan, Vaňhara Michael Skácelík Jan, Vaškovič Jan

Line 3: Volf Jiří, Prokop Martin, Kouřil Martin Hanák Jiří, Holík Marek

Line 4: Dunovský Václav, Gavlák Peter, Řeháček Henrich

Bílý Team

Line 1: Tureček Martin, Horáček Michal, Tománek Jan Mechl Viktor, Večerka Michal

Line 2: Řehák Radek, Norek Igor, Prášil Pavel Mikulenka Jan, Navrátil Jakub

Line 3: Kostka Tomáš, Brynda Petr, Kučera Ladislav Kříž Ladislav, Máder Mojmír

Line 4: Chrastecký Radim, Firla Lumír, Šmeidler David

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!