Jari Ketomaa začíná svůj program ve Švédsku

Jari Ketomaa se spolujezdcem Mikou Stenbergem má letos v plánu pět soutěží světového šampionátu.

Jari Ketomaa se spolujezdcem Mikou Stenbergem má letos v plánu pět soutěží světového šampionátu s Fordem Fiesta RS WRC a s podporou pneumatikářské společnosti D-Mack. Jeho program v MS začíná o víkendu ve Švédsku. Loni tento Fin zaujal vyhranou úvodní rychlostní zkouškou na své domácí soutěži, do cíle se vlivem havárie nakonec nedostal, ale i tak zanechal pozitivní dojem.

"Je skvělé závodit znovu na nejvyšší úrovni," řekl dvaatřicetiletý Ketomaa týmu Autotek Motorsport. "Švédsko je dobré místo na začátek, je to příjemná rally a podobná některým z mých domácích soutěží ve Finsku. Mám naprostou důvěru v tým Autotek, pneumatiky i auto a budeme se snažit, aby vše dohromady dokonale fungovalo. Musíme zjistit, kde je naše rychlost a jak udělat co nejlepší výsledky."

Zástupce D-Macku Dick Cormack má z angažování finského jezdce radost: "Podpora Jariho nám pomůže rozvíjet naše produkty ještě více a jsme přesvědčeni, že on má rychlost a talent k závodění na vysoké úrovni. Švédsko je dobrý začátek, když víme, že pneumatika funguje na ledu dobře a když jsme ji pro letošní rok ještě vylepšili."

Jak si Ketomaa poradí nejen se sněhovými podmínkami, ale i s pneumatikami D-Mack, uvidíme od čtvrtka.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!