Mogul driving sport – Sosnovské klouzání už o víkendu

Startovní listina volného závodu amatérských závodníků na autodromu v Sosnové se zaplňuje. Uzávěrka přihlášek je 9.2.

Již jen do čtvrtku 9. února máte čas na to, abyste poslali ještě přihlášku na akci Mogul driving sport – Sosnovské klouzání, která se uskuteční 11. února v Global Assistance Racing Aréně v Sosnové u České Lípy, tedy na autodromu, který je dobře známý ze závodů mistrovství Evropy v rallycrossu, Setkání mistrů, Rally Bohemia, ale i z jiných sportovně motoristických akcí.


Plánek trati závodu

Při Mogul driving sport – Sosnovském klouzání, o kterém jsme více psali ZDE, máte možnost si vyzkoušet chování vašeho vozu na zabezpečené trati okruhu a svézt se po trati autodromu včetně přemostění, které si vyzkoušel třeba i Sebastien Loeb. Trať závodu Mogul driving sport – Sosnovského klouzání je stejná s tou, na které se závodí při Setkání mistrů s tím rozdílem, že šotolina z části okruhu v Sosnové byla odstraněna a jede se po hladkém asfaltu bez děr, který ale pořádně klouže. O smyky a kluzký povrch tak nebude nouze. Vaše průjezdy budou navíc měřené a máte šanci porovnat svoje řidičské umění s ostatními účastníky.

Startovní listina se již zaplňuje a oproti původní informaci, která zazněla, bude umožněn start dvěma posádkám, které se budou střídat o jeden vůz. Využijte proto šanci se ještě na Mogul driving sport – Sosnovské klouzání přihlásit a za velmi příznivou cenu 600 Kč se sklouznout po trati Global Assistance Racing Arény v Sosnové. Více informací včetně přihlášky najdete na stránkách www.autodrom.cz

Průběžný seznam přihlášených:

Pořadatel – Autodrom Promotion s.r.o., kde je pro tuto akci kontaktní osobou pan Petr Pavlát, mobil 605 168 331 e-mail: ppavlat@seznam.cz vás zve k MOGUL DRIVING SPORT – Sosnovskému klouzání 11.2. 2012.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!