Sandell testoval Mini před Švédskem

Švědský pilot bude startovat o nadcházejícím víkendu s podporou švédského týmu na Švédské rally. Přinášíme videa z testů na Švédsko.

Juniorský mistr světa z roku 2006 Patrik Sandell se rozplýval nad svým vozem Mini John Cooper Works WRC poté, co v něděli proběhlo jednodenní testování soutěžního vozu na domácí švédské půdě. Sandell bude startovat na druhé soutěži šampionátu MS za Sweden World Rally Team, který byl založen s cílem napomoci najít nového mistra světa původem ze Švédska.

"Auto bylo od začátku opravdu dobré, takže jsme neměli tolik práce s nastavením, ale mohl jsem se začít ihned sžívat s autem," řekl Sandell po testu nedaleko města Kall. "Vím, že abych byl na rychlostních zkouškách co nejrychlejší, musím mít v auto naprostou důvěru a jistotu."

Sandell také chválil britský Prodrive, řekl doslova: "Je skvělé spolupracovat s Prodrivem jako profesionální tým. Naše inženýrka, Teena (Gade), je opravdu horlivá a talentovaná. Cítil jsem, že jsme se do toho dostali velmi dobře a hodně rychle, bude to opravdu paráda pracovat s ní i s celým Prodrivem."


Patrik Sandell při nedělním testu – swedenworldrallyteam.com

Druhý vůz na Švédské rally bude pilotovat Dani Sordo, který dokončil předsoutěžní test v sobotu. "Jsem po testech nadmíru spokojený. Nestartoval jsem na téhle rally v loňském roce, naposledy jsem jel na ledě před dvěma roky, takže byl každý kilometr testu pro nás vítaný. Bude těžké držet krok se severskými jezdci, ale budu dělat vše pro to, abych mohl bojovat o co možná nejvyšší příčky jako na Monte Carlu. "


Video z testu vozu Mini.

Komentářů celkem: 7
7. 2. 2012 12:00 Upraveno 12:02
0 0
Tak na tipovačku to je dost zajimavej oříšek ale jinak to bude určitě od obou super jízda .Už se Těším.smajlíksmajlík
7. 2. 2012 13:05
0 0
Myslíš KO? No já nevím, Patrik je ohromný sympaťák, jezdí dobře, ale Dani je snad přece jenom trochu jiná liga, ne?
7. 2. 2012 13:20 Upraveno 13:22
0 0
Nevím proč ale podle zvuku videa mi to přijde jako Lancer IX a ne Mini.Tak po spuštění part 1 je to dokonce Evo X smajlík
7. 2. 2012 13:40
0 0
Já bych osobně taky více věřil Danimu. Patrik mě za poslední 3 roky nějak nepřesvědčil, že je schopen dosáhnout špičkového výsledku. Je to takový ten jezdec, co by doma mistrák s přehledem vyhrál, ale ve světě by nezazářil (mohli bychom tomu říct syndrom Kopecký-a to nic proti Kopeckému, ale jako Sebastien se musíte narodit (Loeb, Ogier, Vettel)) Tak trochu jsem věřil v Sandálův progres po Francii 10, ale i když byl v roce 11 jeho vůz křáp, ani tak se ani na zlomky soutěží nezaskvěl ničím převratným.
7. 2. 2012 13:47 Upraveno 13:48
0 0
Původně napsal IGISS

Nevím proč ale podle zvuku videa mi to přijde jako Lancer IX a ne Mini.Tak po spuštění part 1 je to dokonce Evo X

Ta part 1 by měla být nevím s jakým vozem, ale příprava formou předjezdectví s číslem 0 na SS4 Rally Dubbeldalingen 2012 - bližší info jsem nezjistila. Druhé video - to zde - no asi to taky nebude s Mini, ale taktéž testování na Švédsko, jaká soutěž, nedokážu říci - soudím ale podle toho žlutého mužika, časoměrné techniky a žluté cedule konec zóny, že to bude jakási soutěž ve Švédsku.
7. 2. 2012 13:55
0 0
úspěšně jsem našla video z testu Sandella před Švédskem a přidávám jej do článku!
7. 2. 2012 13:58
0 0
Na Dubbeldalingenu jel opravdu jako předjezdec s Evo 10 smajlík Mám ho na féjsbůku.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!