15. 2. 2012 19:58 − 2885× − 5

Rally Ice tour odstartuje již tuto sobotu

Nadcházející sobota 18.2.2012, bude na ledové ploše zlínského zimního stadionu Luďka Čajky patřit od 17.00 hodin jezdcům rally.

Nadcházející sobota 18.2.2012, bude na ledové ploše zlínského zimního stadionu Luďka Čajky patřit od 17.00 hodin jezdcům rally, spolujezdcům a jejich mechanikům. Uskuteční se zde totiž již čtvrté pokračování netradiční akce s názvem Rally Ice Tour.

Jen v krátkosti připomeňme pár jmen, která se v tomto hokejovém mači představí. Jistě nejzvučnějšími jmény mezi aktéry sobotní „šou“ na ledě jsou juniorský mistr světa z roku 2009 Martin Prokop, bývalý tovární jezdec Škody a Fordu Roman Kresta, jejich společný spolujezdec Jan Tománek, okruhový specialista Tomáš Kostka, či na poslední chvíli přihlášený Josef Peták, jenž rovněž pořadatelům potvrdil svou účast.

Novinkou v letošním ročníku jsou vytvořené pozice trenérů na obou střídačkách. Na straně modrého týmu bude cenné rady svým svěřencům rozdávat sám ředitel populární Barum Rally Zlín Miloslav Regner a na střídačce bílého týmu mu pak bude sekundovat jeho syn a zároveň zástupce ředitele zlínské soutěže ing. Jan Regner. Pro oba je šéfování hokejovému týmu jistě obrovskou výzvou.

V minulém týdnu zveřejněné soupisky doznali v podstatě pouze pár kosmetických změn. „Do soupisek jsme přidali Josefa Petáka a místo pro nemoc omluveného Pavla Prášila zařadili na soupisku Marcela Svačinu. Jinak šlo opravdu pouze o kosmetické úpravy mezi oběma týmy,“ objasnil situaci kolem hráčského obsazení jeden z pořadatelů Jan Hejtmánek.

Novinkou, kterou pořadatelé nachystali na poslední chvíli, bude kromě již dříve zmíněné tipovací soutěže a autogramiády rovněž možnost zakoupit si u vstupu do stadionu program akce, jehož součástí je jak soupiska obou týmů, tak právě tipovací lístek. Ten pak tipující může bezplatně vyměnit po odevzdání do losovacího osudí za jeden z teplých nápojů ( čaj, svařák ). To vše za symbolických 5 Kč. Nutno však připomenout, že počet teplých nápojů je omezen počtem natištěných programů, tudíž bude platit pravidlo „kdo dříve příjde, ten dříve pije svařák“.

Jak již bylo v předchozích tiskových zprávách zmíněno, vstup na akci je zcela zdarma a pouze zájemce o některou z pěkných cen v tipovací soutěži si musí u vstupu zakoupit zmiňovaný program s tipovacím lístkem.

Komentářů celkem: 5
15. 2. 2012 21:141 Upraveno 21:14
0 0
Připravovaný "souboj titánů" si určitě užijí především samotní hráči, ale i diváci si přijdou na své.
Mimo nevšední hokejový zážitek srovnatelný s aktuálními výkony zlínského extraligového výběru se diváci dozví od komentátora řadu zajímavých informací o hráčích a s nejznámějšími jezdci budou v průběhu zápasu probíhat rozhovory.
Při autogramiádě budou moci fanoušci osobně vyjádřit podporu svým favoritům a na závěr se po losování několik šťastlivců stane majiteli týmových propagačních předmětů.
16. 2. 2012 09:062
0 0
Super nápad, už se moc těším smajlík
16. 2. 2012 21:253
0 0
Martin Prokop se všem fanouškům velmi omlouvá a ze zdravotních důvodů do Zlína nepřijede. Po Švédské rally není stále OK a chce se pořádně doléčit.
Náhradníků se přihlásilo letos dostatek, takže definitivní "startovka" bude upřasněna těsně před zápasem.
Martine uzdrav se smajlík
znt
17. 2. 2012 21:574
0 0
Ale nikde jsem se nedočetl kdo bude chytat smajlík
18. 2. 2012 13:075
0 0
Gólmani: Lukáš Ondra, Barvík Adam, Vopatřil Martin
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!