Rally škola Sosnová s praktickou částí – aktualizace

Uzávěrka přihlášek pro rallyškolu se blíží SAS Česká Lípa pořádá od 30.3. do 1.4.2012 Rally školu pro získání národní licence pro rally.

RALLY ŠKOLA SOSNOVÁ S ROZŠÍŘENOU PRAKTICKOU ČÁSTÍ NA AUTODROMU

Středisko automobilového sportu Česká Lípa pořádá od 30.3. do 1.4.2012 Rally školu pro získání národní licence pro rally. Základní část školy se skládá z teoretické části, která probíhá v učebně Autodromu. V této části se posádky seznámí se sportovní řády, bezpečnostní předpisy, dokumentací k závodům a přípravou teamu na rally. V praktické části posádky absolvují cvičnou rally s vlastními sériovými vozy, kde se prakticky seznámí se signalizací a chováním na trati rychlostních zkoušek a se zásadami psaní rozpisu. Tyto znalosti vám budou předávat zkušení lektoři – Ing. František Rosický (do roku 2011 předseda Svazu rally), Stanislav Kafka (zkušený spolujezdec a předseda Svazu historických vozidel, Jan Mochan (ředitel Rally Bohemia a předseda Bezpečnostní komise FAS AČR) a další pozvaní.

Nedělní program rallyškoly je možné považovat možnost testu před prvním závodem sprintrally.

Licenci účastníci získají po úspěšném absolvování zkoušek.

Protože se jedná o nové posádky, připravili jsme ještě rozšíření praktické části s využitím možností Autodromu v Sosnové. Jezdci mohou absolvovat teoretickou a praktickou školu jízdy pod vedením úřadujícího mistra republiky Václava Dunovského. V rámci tohoto programu je možné testování vlastních soutěžních vozů na Autodromu, kterého se mohou zúčastnit i posádky které neabsolvují Rally školu. Je také zajištěna konzultace s techniky firmy Michelin ohledně správného použití pneumatik.


Václav Dunovský

Ceny:

Rally škola – 7.000,- Kč (plus 1.200,- za vystavení licence)

Rally škola včetně nedělní rozšířené praktické části a zapůjčení vozu Škoda Fabia s rámem – 15.000,- Kč

Pouze nedělní program s vlastním vozem – (původní cena 6.000,- Kč) nyní 2 000,-Kč Cenu se podařilo snížit díky zajištění většího počtu zájemců, mezi které se rozloží režijní náklady.

Stravování je možné zajistit na Autodromu, kontakty na ubytování Vám poskytneme

Místo konání: Global Assistance Racing Aréna Autodrom Česká Lípa – Sosnová

Pořadatel: Motorsport Servis Klub v AČR – SAS Česká Lípa

Kontakt: Jan Mochan 487 824805, 737 219591, sportauto@autodrom.cz

Podrobnosti na www.sasceskalipa.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!