20. 2. 2012 12:57 − 4607× − 67

Pavel Valoušek dokončuje hledání nového spolujezdce

Výběr nového spolujezdce do Peugeot Delimax Total Teamu směřuje do zdárného cíle.

Výběr nového spolujezdce do Peugeot Delimax Total Teamu směřuje do zdárného cíle. Po několika kolech hledání a výběrového řízení připadají na navigátorskou sedačku speciálu Peugeot 207 S2000 vedle Pavla Valouška dva vážní kandidáti. Pavel Valoušek se rozhoduje mezi Olgou Lounovou a Lukášem Kostkou.

Všestranná hvězda nebo talentované mládí? Z desítky uvažovaných kandidátů na místo nového spolujezdce nakonec vzešla tato nesourodá dvojice, ze které si Pavel Valoušek vybere jméno, které se už na Valašské Rally 2012 objeví na voze Peugeot 207 S2000 a potom i na všech ostatních soutěžích, kterých se tým v letošním roce zúčastní. Bude to zpěvačka a herečka Olga Lounová nebo čerstvý absolvent Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Lukáš Kostka?

„V tuto chvíli ještě nejsem definitivně rozhodnutý. S oběma kandidáty chci ještě absolvovat rozhodující test, abych přímo v autě poznal, s kým se mi bude lépe spolupracovat. Tým nechal výběr nového spolujezdce naprosto v mé režii a já doufám, že tentokrát budu mít šťastnou ruku a najdu spolehlivého navigátora, se kterým budu závodit nejenom v této, ale i v příštích sezonách. S Olgou i Lukášem jsme se v uplynulých dnech několikrát osobně potkali, bavili se o závodění a proběhly už i nějaké testy. Oba jsou velcí fandové rally a chtějí na sobě dále pracovat. Zatím je to padesát na padesát, ale chtěl bych se rozhodnout co nejdříve, abychom mohli začít trénovat a sžívat se,“ komentuje závěr procesu výběru spolujezdce Pavel Valoušek. Toho v uplynulých týdnech kontaktovalo i několik dalších potencionálních spolujezdců, Olgu a Lukáše ale pilot Peugeot Delimax Total Teamu oslovil sám.

Olga Lounová je česká zpěvačka, herečka a moderátorka. V současné době se věnuje hlavně vystupování s kapelou a herectví v českých muzikálech a televizních seriálech. Vystudovala Konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze – obor muzikál – zpěv, herectví, tanec, což jsou činnosti, kterým se intenzivně věnuje, a přidala také „adrenalinové“ aktivity jako například akrobacie, či právě automobilové závody. Do světa rally vstoupila díky roli ve filmu Tacho Daniela Landy. Vedle občasného navigování si Olga Lounová vyzkoušela i závodní volant. Automobily, a to nejen závodní, jsou její velkou zálibou a objevují se i na scéně během jejího uměleckého turné.

Zlínský rodák Lukáš Kostka má za sebou dvě sezony v roli spolujezdce. V sezoně 2010 absolvoval s Martinem Vopatřilem (Škoda Felicia) celkem 12 podniků Poháru České republiky. V sezoně 2011 se Lukáš představil vedle Miroslava Březíka v Citroënu C2R2 Max, se kterým slavil titul Mistrů ČR ve třídě 6 a první místo v hodnocení značkového poháru Citroën.

Olga nebo Lukáš se posadí vedle Pavla Valouška už na Valašské Rally 2012. O dalším sportovním programu Peugeot Delimax Total Teamu se rozhodne posléze. Stále přitom platí, že v sezoně 2012 se tým zúčastní pouze vybraných českých a několika zahraničních podniků. Připomeňme také, že ještě v první polovině letošní sezony tým nasadí zcela novou specifikaci speciálu Peugeot 207 S2000, který bude i nadále připravovat belgická stáj Kronos.

Komentářů celkem: 67
21. 2. 2012 10:28 Upraveno 10:29
0 0
Původně napsal Regular John

Olga je tak ošklivá od přírody nebo je to nepovedené dílo nějakého plastického chirurga? Jinak celý Delimax jen pokračuje v řadě naprosto zoufalých reklam, palec dolů...


To bylo dost ubohý, to bych od tebe nečekal. Takový zášti, co komu ta ženská udělala? Já jí neznam, ale ať si Valda dělá co chce ne? Přijdete mi tady v tý diskuzi jako banda ukřivděnejch holčiček....smajlík
21. 2. 2012 13:13
0 0
... tož toto sa stat: estly chce ten klučisko zajet pořádný kus výdledka, tož potřebuje vedle sebe také pořádný kus fortelnéj ženské - já bych to viděl na Jarmilu Šulákovů - jedině. To by sa mohlo hneďkaj vyrazit směr to Monte Carlo, nebo aspoň ten Dakár, co vlastně není Dakár... ale s takovů pápěrků to vidím tak maximálně na Stopu Valašskéj zimy... a to sem eště sakra fest přidál...
21. 2. 2012 20:04
0 0
no to snad Valoušek nemyslí vážně!! Lukyho Kostku znám a je to fajn člověk a příjde mi zkušený... co se týče Lounovky by byla opravdu prohra... smajlíksmajlíksmajlíksmajlík co jsem viděl onboardy tak čte fakt hrozně !!!smajlík
21. 2. 2012 20:57
0 0
Původně napsal klemic

buzekpark: dík

V každém případě ta tiskovka zafungovala. Máme 13 tis. kliknutí a já si jdu zítra koupit Varmužovu plastovou vaničku....ale pojedu Mazdou


Tohle je konečně komentář na úrovni! smajlík
21. 2. 2012 22:00
0 0
Původně napsal Hux

A Martin Vopatřil bude bez spolujezdce. Ale na tak malý pány už nikdo nevidí


Vtipné na tom je,jak se Valda zlobil,že Prokop oslovuje zadaného spolujezdce. smajlík
Ale Martina znám,četl sem mu a tak vím,že ten tam má toho mitfáru jen do počtu,ale šlo jim to,škoda no.

Drmla Miroslav
4. 3. 2012 18:11
0 0
Naprostý souhlas. Valoušek v poslední době rychle padá dolů a věřím tomu, že celý tým u fanoušků už loni upadal. Letos nemá šanci, Kresta, Pech, Kopejda go.
4. 3. 2012 19:10
0 0
Ale Ty brepto. Jak jsi na to přišel, že někam padá? Šance se uvidí zase až s dalšími závody. To, že odešel Zdenda není optimální, ale neznamená to, že by jeho šance s jiným spolujezdcem musely být horší.

Re-volt: Koho by měl Valda oslovit, když potřebuje spolujezdce? Není to jiná situace Prst a Valda? Prst spolujezdce měl a vzal jiného, Valda nemá a hledá a kdo je asi tak volný na top úrovni?smajlík

Hux: Jezdci a spolujezdci jsou dva lidi, tady přeci nejde o nějaké malé a velké pány. Spolujezdec, když nechce od jezdce odejít, tak neodejde. A záleží, kdyby dostal ten jezdec nějakou extra nabídku, jestli by si ji nechal kvůli spolujezdci ujít. Navíc se řešilo něco mezi jinými lidmi a tady nic ničemu neprospívá, stačilo když skončila spolupráce Honzy a Filipa, co se tady rozjelo za nenávistný kecy.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!