Andreas Mikkelsen startuje obhajobu titulu v IRC

Andreas Mikkelsen začíná obhajobu titulu na své oblíbené soutěži – na Sata Rally Acores.

Andreas Mikkelsen začíná obhajobu titulu na své oblíbené soutěži – na Sata Rally Acores. V roce 2010 zde skončil s Fiestou S2000 na 4. příčce, loni na Azorech odstartoval lepší polovinu Intercontinental Rallye Challenge zakončenou prvenstvím v IRC o 1,5 bodu před Janem Kopeckým.

"Azorská rally je mojí oblíbenou v kalendáři IRC, takže nemůže být lepší soutěže, kde by mohla začít obhajoba mého titulu," řekl norský závodník. "Krajina je krásná, atmosféra na ostrově fantastická a mám rád tyto zkoušky v přírodě. Šotolinové zkoušky jsou místy hodně složité – někdy rychlejší a úzké, ale vždy se na nich pěkně jede," poznamenal držitel loňského titulu IRC.

"Velkou roli ve výsledcích by v tomto roce mohlo sehrát počasí. Pokud bude mokro a kluzko, mraky nízko a špatná viditelnost, tak to bude pro nás velmi dobré, protože to bude větší výzva, a to se nám líbí," potěšily by Mikkelsena těžké podmínky na trati.

Sata Rally Acores, úvodní díl šampionátu IRC, začíná dnes v podvečer. Mezi největší konkurenty Mikkelsena můžeme počítat Hänninena, Bouffiera a místního Magalhaese.

Komentářů celkem: 1
23. 2. 2012 14:491
0 0
Taky ho mám v tipovačce na prvním místě, tak doufám, že nebude přemotivovanej
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!