23. 2. 2012 02:26 − 2642× − 0

Technika firmy Stage 1 po zbytek sezony k dispozici

Sledovací a časoměřičská technika byla zajištěna po zbytek sezony 2012 pro světový šampionát v rally

Technika, která byla ve WRC šampionátu používána od roku 2001, bude k dispozici na všech soutěžích MS do konce letošní sezony, dohodla se na tom FIA se společností Stage 1 Technology.

"FIA s potěšením oznamuje, že podepsala dohodu se společností Stage 1 Technology pro poskytování časoměřičské a sledovací techniky pro zbytek Světového šampionátu v rally 2012. Tato služba poskytuje důležité bezpečnostní sledování aut po celou akci – i mimo rychlostní zkoušky -. A měření času na tisíciny sekundy, požadované pro novou Kvalifikační zkoušku."

Stage 1 Technology zajišťuje též výsledky z rychlostních zkoušek, které lze sledovat v reálném čase na wrc.com Výsledky mohou fanoušci také sledovat živě na aplikaci WRC pro telefony Nokia.

Ředitel Stage 1 Technology Simon de Banke k tomu řekl: "Rád bych vzdal hold rychlosti a schopnosti, s nimiž všichni ve FIA pracovali na tom, aby byla tato smlouva podepsána. Těšíme se na další ohromující rok v nejvíce vzrušujícím sportu na naší planetě. " Další soutěží Světového šampionátu v rally zavede týmy do Leonu v Mexiku v termínu 8. – 11. března, na první šotolinový podnik letošní sezony.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!