23. 2. 2012 08:20 − 2492× − 1

Citroën RacingTrophy CZ 2012 s dalšími novinkami

Promotér Citroën RacingTrophy CZ Gekon Racing představil podmínky aktuálního ročníku 2012,a v rámci svých aktivit připravuje další novinky.

Opět nebude chybět v servisním areálu jednotlivých podniků Mediasport MMČR 2012 tradiční zázemí CRT CZ v podobě stanu s on-line výsledky a projekcí videí z aktuálních i předchozích závodů. K dispozici zde budou kalendáře, podpisové karty a propagační materiály CRT CZ. Jednou z novinek bude CRT Rallylife.cz Journal. Jedná se o tištěnou verzi novinek k CRT CZ, CRT v Evropě a aktivit značky Citroën v rámci WRC. Noviny budou k dispozici zdarma právě v zázemí CRT v servisním areálu, stejně jako na vybraných místech rychlostních zkoušek.

Do diváckého stanu CRT CZ vás stejně jako v minulé sezoně přiláká i vůně čerstvé kávy. Nadále pokračuje spolupráce promotéra a společnosti Dallmayr Kaffee. Pro posádky a jejich týmy zůstává tento servis zdarma. Velkou pozornost v zázemí CRT slibuje simulátor RBR s vozy Citroën. Ten nabídne možnost „vyplavit“ adrenalin pro mladé i dříve narozené na nejrůznějších světových tratích. Pro nejmenší fanoušky budou připraveny nafukovací balonky s logem CRT.

Gekon Racing při závodech zajistí všem účastníkům technickou podporu. Českým soutěžím bude přítomen truck s náhradními díly.

Nadále pokračuje spolupráce CRT CZ s italským výrobcem pneumatik Pirelli. Italská značka zůstává výhradním dodavatelem pneumatik pro účastníky poháru. V Česku je Pirelli zastoupeno společností Motorsport s.r.o. Praha. Kromě hodnotných cen v rámci konečného pořadí CRT CZ nabízí společnost Motorsport s.r.o. možnost účasti ve značkovém poháru Pirelli.

Staronovým mediálním partnerem zůstává server Rallylife.cz, který bude zajišťovat tiskový servis poháru, novým partnerem je web eWRC.cz prostřednictvím reportáží ze soutěží Sport Motor News TV. Jednotlivým závodům CRT a účastníkům se budou věnovat i periodika Rally a nově Svět motorů.

Partnerem CRT CZ jsou „Kurzy bezpečné jízdy“. Díky tomu budou mít účastníci CRT možnost využít jejich služeb za zvýhodněných podmínek, včetně účasti zdarma na Setkání mistrů v Sosnové.

„Snažíme se pro posádky zajistit co nejlepší podmínky. Ať už se jedná o finanční odměny, hodnotné ceny nebo reprezentativní společné stání v servisní zóně včetně cateringu. Klademe větší důraz na medializaci celého poháru. Tím chceme zároveň oslovit mladou generaci, která třeba jednoho dne bude chtít okusit pocity soutěžního jezdce a využije k tomuto právě soutěžní vozy značky Citroën,“ řekl zástupce promotéra Gekon Racing Tomáš Pletka.

Pro připomenutí opět zveřejňujeme finanční odměny za umístění v jednotlivých podnicích CRT CZ 2012 včetně už známého kalendáře.

Kalendář Citroën RacingTrophy CZ 2012

  • 23. – 24. března Valašská rally Val. Meziříčí
  • 25. – 26. května Rally Český Krumlov
  • 22. – 23. června Rally Hustopeče
  • 13. – 15. července Bohemia Rally
  • 31. srpna – 2. září Barum rally Zlín
  • 04. – 06. října Rally Příbram
  • V každé rally zapsané v kalendáři závodů „CITROËN RACING TROPHY CZ 2012“ bude možné podle konečného výsledku získat odměnu za umístění dle níže uvedené tabulky. Z bojů o finanční prémie jsou nadále vyloučeny speciály Super 1600 (tř. 5) a Kit Car (tř. 5 a 6). Odměny za umístění budou vyplaceny po každém závodě.

    Citroën DS3 R3T – hodnocení ve třídě 5

    Tabulka finančních odměn a bodů pro jednotlivé závody (Tř. 5, mimo vozy S1600)

  • 1. místo 4 000 € + 50 litrů ELF Turbo EVO 10 bodů
  • 2. místo 2 500 € + dárkové předměty nebo oblečení Citroën Racing 8 bodů
  • 3. místo 1 500 € + maziva Total 6 bodů
  • Celkem 8 000 € / závod

    Citroën C2 R2 Max – hodnocení ve třídě 6

    Tabulka finančních odměn a bodů pro jednotlivé závody (Tř. 6, mimo vozy Kit Car)

  • 1. místo 1 200 € + sada předních brzdových desek Pagid 10 bodů
  • 2. místo 800 € + dárkové předměty nebo oblečení Citroën Racing 8 bodů
  • 3. místo 500 € + maziva Total 6 bodů
  • Celkem 2 500 € / závod

    Citroën RacingTrophy CZ bude zajišťovat společnost GEKON RACING s.r.o., která zároveň distribuuje náhradní díly a přestavbové kity pro vozy Citroën C2 R2 MAX a Citroën DS3 R3T. V případě potřeby GEKON RACING s.r.o. poskytne všem zájemcům o starty s vozy Citroën detailní informace.

    Kontakt: GEKON RACING s.r.o. (Tomáš Pletka, tel.: +420 777 853 681, e-mail: t.pletka@iol.cz)

    Všechny potřebné informace k Citroën RacingTrophy CZ 2012 naleznete na stránkách www.citroenracingtrophy.cz, které v nejbližší době projdou zásadní obměnou.

    Komentářů celkem: 1
    23. 2. 2012 17:081
    0 0
    myslim ze u toho RBR bude pekne dlouha fronta :D ale je to dobry napad
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!