Setkání rally jezdců a eWRC-závod motokár

4.3.2012 se sejdou soutěžní jezdci na závodech motokár v Radotíně, kde neformálně zahájí sezonu a podebatují s AJR.

Již třetí ročník eWRC Kart Centrum Rally se připravuje na 4. března, tedy v neděli do radotínského Kart Centra. Závod licencovaných jezdců na motokárách proběhne stejně jako v předchozích letech ve družstvech a bude to tak ideální příležitost pro závodníky si zatrénovat a hlavně v dobré náladě si popovídat před tím, než začne soutěžní shon. Na místě bude jistě i několik novinářů, kteří šanci využijí k pořízení rozhovorů před další sezonou.

Před dvou a půl hodinovým závodem motokár bude prostor pro Asociaci Jezdců Rally, která zde na své valné hromadě bude závodníky opět informovat o své činnosti a úkolech pro další rok. Vzhledem k tomu, že AJR má na srdci mnoho palčivých témat, které se dotýkají každého ze závodníků, je žádoucí, aby se setkání AJR a závodníků zúčastnilo co nejvíce jezdců. Účast prozatím přislíbila většina závodníků ze špičky v ČR včetně Romana Kresty, Václava Pecha a dalších. Otevřená diskuse bude samozřejmě prostorem pro vyjádření názoru jezdců z celé šíře startovního pole.


Početné startovní pole II. eWRC Kart Centrum Rally

Předpokládaný začátek akce je 4.3.2012 v 10:00, kdy začnou probíhat registrace závodníků a volné tréninky při kterých bude možné se seznámit na motokáře s tratí závodu. Od 11:00 by probíhala rozprava AJR. O bližším programu budete včas informováni zde na eWRC. Po přejímkách a seznamovacích jízdách vás čeká rozprava soutěžních jezdců se zástupci Asociace Jezdců Rally. Vyvrcholením III. eWRC Kart Centrum rally bude dvou a půl hodinový závod týmů licencovaných jezdců na motokárách.


Atmosféra setkání jezdců a AJR

Využijte proto příležitosti, a co nejdříve se přihlaste, abyste měli jistotu, že pro vás bude místo v týmu. Přihlášky s uvedením jména a kontaktu na vás posílejte na mail motokary@ewrc.cz a do předmětu uveďte heslo „motokáry“. Budeme rádi, pokud už předem vytvoříte týmy kamarádů, či třeba soupeřů z jedné třídy a pošlete nám již kompletní soupisku vašeho týmu. Soutěžních týmů bude 12 a budou tvořeny pěti až šesti členy podle zájmu. Každý tým, bude mít přidělen jednoho „managera“ kterým bude člen redakce, nebo spolupracovník eWRC. Akce bude během tříhodinového závodu motokár přístupná i fanouškům rally, kteří mohou přijít sledovat zápolení soutěžních jezdců na motokárách a třeba i zafandit svým oblíbencům. Uzávěrka přihlášek bude ve středu 29. února v 10:00, ale současně přijímání přihlášek bude ukončeno ve chvíli, kdy se startovní listina zaplní. Neotálejte proto, a pošlete svou přihlášku včas !

V ceně startovného 500,- Kč, které bude splatné na místě při přejímkách, bude účast v motokárovém závodě, jedna desetiminutová seznamovací jízda, a občerstvení během celého dne. Zúčastnit se setkání samozřejmě mohou i další jezdci, kteří nemají zájem o závod motokár, ale chtějí se potkat se svými soupeři a kamarády, a nebo se zúčastnit diskuse s AJR. Ti mají samozřejmě vstup volný a nemusí se předem nikde registrovat. Po vyhlášení výsledků a závěru setkání je pro vás dále k dispozici restaurace a prostory Kart Centra, kde bude možné pokračovat v zábavě. Předpokládaný konec akce je v 17:00 Další informace o setkání rally jezdců a III. eWRC Kart Centrum Rally se dozvíte brzo na stránkách eWRC.cz

Přihlášky s uvedením jména a kontaktu na vás posílejte na mail motokary@ewrc.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!