25. 2. 2012 14:05 − 2651× − 0

Dvojnásobná dávka Motormixu na TV Genus plus

Hned dvojnásobnou dávku Motormixů nabídne o tomto víkendu televizní stanice Genus plus.

Hned dvojnásobnou dávku Motormixů nabídne o tomto víkendu televizní stanice Genus plus, tedy nová televizní stanice pro diváky z téměř celého pardubického, hradeckého a libereckého kraje, kde se tento motoristický pořad začal v únoru vysílat.

Pořady se věnují mimo jiné zimní Janner rallye, ale také letošnímu Dakaru a nejen to. "Nyní o posledním únorovém víkendu bude TV Genus vysílat hned dva díly a to z toho důvodu, aby se lidově řečeno dohnalo stávající zpoždění a příště již mohl být vysílán zcela aktuální díl,“ upřesňuje a vysvětluje šéfredaktor MotorMIXu Pavel Jelínek.

Připomeňme, že zcela nová ( od února) televizní stanice TV Genus plus navazuje na své vysílání na Primě a diváci v tomto regionu ji tedy dobře znají. Konkrétně se pak jedná o rozsáhlou lokalitu s řádově miliónem a půl diváků – o převážnou část východních a severních Čech a to v digitálním vysílání. Stačí si znovu naladit sep top boxy nebo modernější televize s vestavěným sep top boxem ( DVB -T tunerem) a stanice TV Genus se zájemcům automaticky a jednoduše naladí ( na 60. kanále, tedy v multiplexu 3.). Televizní signál mohou přijímat anténou všichni z dosahu vysílačů Ještěd nebo Černá hora. Jedná se tedy především o liberecký, pardubický i hradecký kraj, navíc pak částečně i o kraj středočeský.

Ve vysílání TV Genus plus ale bude o tomto víkendu nejen motorimus: "O víkendu pak zopakujeme všechny týdenní publicistiky, tedy Janiny Paragrafy a Liborovo EsPRESSo s betlémářem a orlojářem z Kryštofova Údolí Martinem Chaloupkou. Chybět nebude Romanin Bestiář se smečkou husky a jizerskohorskou musherkou Janou Henychovou. Chybět nebude ani Zdeňkovo Interview s libereckým zastupitelem Jaromírem Baxou. Lahůdkou bude pak Honzův Rock Fun, v němž "zabékají" Tři sestry. Víkendové vysílání začíná v sobotu v 16 hodin, čtyřhodinové bloky rotují až do pondělního odpoledne." upřesňuje tisková zpráva této stanice.

MotorMIX je dále vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se dále konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech. Na Moravě je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách, Bzenci a v Kopřivnici. V jednání jsou nadále i další lokality.

Tradiční pořad lze nadále vidět i na internetu. Zatímco doposud byly na adrese www.tvmotormix.cz ke stažení vždy dva poslední díly, nyní do budoucna bude možné stahovat hned šest posledních dílů. Zároveň došlo ke sloučení domény s www.motormix.cz, kde fanoušci najdou i mnoho dalších aktuálních informací ze světa motoristického sportu. A to tradičně z mnoha různých motoristických disciplín. "Nyní je tedy zcela jedno, zda diváci a fandové motorsportu použijí adresu tvmotormix nebo motormix.cz. Do budoucna to pak bude ještě jednodušší, neboť zůstane pouze doména www.motormix.cz, kde bude samostatná sekce TV MotorMIX !!" doplňuje Pavel Jelínek.

Přímé odkazy ke stažení pořadu viz ZDE:

MotorMIX je dále vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se dále konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech. Na Moravě je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách, Bzenci a v Kopřivnici. V jednání jsou i další lokality.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!