eWRC shop - eWRC.cz
25. 2. 2012 14:13 − 4203× − 0

eWRC shop opět v provozu s novinkou VIP vstupů

S novým designem stránek eWRC zmizel e-shop, kde jste si mohli objednávat věci z kolekce eWRC a další věci. Teď se vrací.

E-shop eWRC vám nabídne věci z kolekce eWRC, ale i další zajímavé věci, které se týkají rally. Chceme postupně rozšířit a obměnit sortiment a nabízet vám stále nové věci. Možnost využít eWRC eshop dáváme i soutěžním týmům, které by naším prostřednictvím chtěli nabídnout své týmové oblečení a propagační předměty pro fanoušky. Můžete nás kontaktovat na mailu redakce@ewrc.cz pro další informace.

Jako novinku vám dnes nabízíme VIP vstupy na vybrané soutěže rally v České republice.

Jako první je v nabídce VIP vstup na Valašskou Rally, který vám nabídne mimo jiné toto:

  • Označení VIP pro držitele
  • Označení VIP pro automobil
  • Stravování v servisním areálu v pátek a v sobotu
  • Vyhrazené VIP místo na rychlostní zkoušce včetně občerstvení v pátek a v sobotu se zajištěným parkováním a výsledky z rychlostní zkoušky
  • Upomínkové předměty
  • Všichni VIP účastníci budou dále zařazeni do slosování o ceny, které proběhne po Rally Příbram. Vyhrát mohou VIP vstup do zázemí teamu Citroën Sport při soutěži Mistrovství světa v rally WRC ve Francii nebo voucher na Kurz bezpečné jízdy s odpočtem bodů na Global Assistance Autodromu Česká Lípa – Sosnová.

    VIP vstup si může zakoupit běžný divák, který si chce užít komfort parkování na vyhrazeném místě u rychlostní zkoušky a sledování rally z VIP zóny s občerstvením, ale zakoupit si VIP vstupenky mohou i týmy pro své hosty, či partnery, kterým se chtějí odvděčit za jejich podporu a nabídnout jim zvýhodněné služby při sledování rally s možností využít zabezpečených VIP zón.

    VIP vstupy zakoupíte jednoduše prostřednictvím eWRC e-shopu kliknutím ZDE.

    Komentářů celkem: 0
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!