MOGUL III. eWRC Kart Centrum Rally už v neděli

Setkání automobilových závodníků na motokárách a valná hromada Asociace Jezdců Rally už tento týden v neděli. Přihlaste se.

Setkání automobilových jezdců rally a vytrvalostní závod na motokárách v Kart Centru v Radotíně získal nového partnera, kterým bude známý výrobce olejů pro motoristy pod značkou MOGUL. Jsme rádi, že naše akce získala takto silného partnera.

Motokárový závod pětičlenných družstev se uskuteční v neděli 4.3.2012 v Radotíně. Od 10:00 budou probíhat přejímky účastníků, kteří rovnou mohou vyrazit do seznamovacích jízd na motokárách, kde mohou dle počtu zájemců využít až dvou desetiminutovek. Po jedenácté hodině by začala rozprava jezdců rally s představiteli výkonného výboru AJR o problémech, které trápí soutěžní jezdce rally a dalších věcech spojených s motoristickým sportem. Během valné hromady AJR budou zvoleni i noví členové výkonného výboru AJR a přednesena výroční zpráva, kde jezdci rally uslyší, co se AJR za předchozí období podařilo, a co ne. Bude také schválen plán pro další období.

Vytrvalostní závod motokár začne kolem 14 hodiny a během jeho konání se mohou do radotínského Kart Centra přijít podívat i fanoušci motoristického sportu, kteří uvidí své oblíbené soutěžní jezdce bojovat na motokárách. Účast zatím přislíbili například Václav Pech, Roman Kresta a další jezdci rally v České republice. Datum pro uzávěrku přihlášek pro soutěžní jezdce je 29.2. tedy už ve středu !

Přihlášky s uvedením jména a kontaktu na vás posílejte na mail motokary@ewrc.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!