1. 3. 2012 14:40 − 2753× − 6

Závodníci, přijďte na valnou hromadu AJR !

Valná hromada Asociace Jezdců Rally ČR se uskuteční v neděli v radotínském Kart Centru od 11:00. Vyzýváme všechny soutěžní jezdce, aby přišli.

Valná hromada Asociace Jezdců Rally České republiky se uskuteční v neděli v radotínském Kart Centru od 11:00. Vyzýváme všechny soutěžní jezdce, ať členy AJR nebo nečleny, aby se dostavili na rozpravu, při které se budou řešit palčivé otázky současného rallysportu a možnosti, jak vyřešit problémy, které automobilové jezdce rally trápí. Mezi hlavní body rozpravy výkonného výboru AJR a přítomných jezdců rally bude patřit komentář některých účelových rozhodnutí Federace Automobilového Sportu, na která doplácí jen závodníci rally v České republice, komentář k systému Evropských pohárů, které až na výjimky bezdůvodně finančně zatěžují a díky předpisům svazují automobilové závodníky bez nějakého dalšího efektu, způsob použité registračních značek „R“ a obtíže spojené s použitím takto označeného vozidla, atd…

Bude se živě diskutovat o dalším směru, kterým se má Český rallysport vydat. Dozvíte se, že díky AJR prosazované možnosti schválit bioetanol E85 jako povolené palivo pro rally vozy, může jeden tým ušetřit jen na palivu až 250 000 za sezónu…Asociace Jezdců Rally také vysvětlí nový způsob a doporučení ohledně kolaudace tratí automobilových soutěží a bude chtít znát váš názor na tyto kolaudace, které byly zavedeny po tragických nehodách před třemi lety. V neposlední řadě se také předpokládá živá diskuse o současné situaci okolo Autoklubu ČR, ke které mají automobilový závodníci rally také jistě co říci.

Proto pokud můžete, tak přijďte v neděli 4.3.2012 do radotínského Kart Centra. Valná hromada AJR začíná v 11:00, ale pokud se chcete zúčastnit i motokárového závodu pro automobilové jezdce rally, který bude následovat po valné hromadě, tak doražte už v 10:00, kdy začnou přejímky a trénink na trati Kart Centra.

Komentářů celkem: 6
1. 3. 2012 19:261
0 0
Taky by mě zajímal důvod zařazení některých našich soutěží do EP.
1. 3. 2012 19:312
0 0
Tak přijeď smajlík
1. 3. 2012 19:363
0 0
Jirko mám to trochu od ruky,ale snad se vám podaří,pokud to bude možné,zjistit ty "výhody" toho zařazení do některých našich soutěží. smajlík
1. 3. 2012 20:294
0 0
Tentokrát jsme to chtěli udělat ve Zlíně,nebo v okolí abychom vyšli vstříc klukům z Moravy,ale nepodařilo se nám tam sehnat vhodné prostory. A to nám pomáhal jezdec ze Zlína. pokud by se takové prostory našly tak radi dorazíme.
3. 3. 2012 10:195
0 0
A co se jako bude dít ?? Já Abrahámovi staršímu fandil,ale dobře si pamatuji situaci,kdy se chtěli v minulosti i jezdci rally odtrhnout od FAS a také si dobře pamatuji jezdce,takzvané "velké kluky" kteří byli proti.Navíc mám v živé paměti vystoupení pana Regnera a zejména pana Babky proti jezdcům rally a jejich silnou náklonost k panu Ječmínkovi.S těmito lidmi chcete samostatnost a nebo se vytvoří zcela nové vedení rally ? V tom případě jsem pro odtržení.Ale opakuji,bez Babky,bez Pospíšila,bez Regnera atd.
3. 3. 2012 19:036
0 0
Samozřejmě by to bylo bez těchto rádoby rally znalců. Za těch "iks" let napáchali tolik škod a zla, že už je na čase je poslat tam, kam patří. Kéééééž by se to povedlo.....smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!