Daniel Oliveira usedne letos do Fordu

Brazilec Daniel Oliveira odjel loni 11 soutěží MS za volantem Mini Cooper WRC bez nějakého pronikavějšího výsledku.

Brazilec Daniel Oliveira odjel loni 11 soutěží MS za volantem Mini Cooper WRC bez nějakého pronikavějšího výsledku. Letos má v plánu usednout do Fordu Fiesta RS WRC a své statistiky změnit. Zatím má v letošní sezóně Oliveira na svém kontě jediný start – ve Švédsku dojel v neznámých podmínkách se Subaru Impreza ve své třídě poslední.

Svůj program zahájí Oliveira na portugalské soutěži. Navigovat jej bude Carlos Magalhaes, bývalý spolujezdec Bruna Magalhaese a Miguela Campose, se kterým Daniel Oliveira spolupracuje od roku 2010. O Ford Fiesta RS WRC se bude starat rakouský Stohl Racing.

Komentářů celkem: 23
3. 3. 2012 22:3421
0 0
Ani to neni cesta ven, tovarny potrebujou prodavat nebo pronajimat wrc i temto jezdcum s penezma jinak by jim to udelalo sakra diru v rozpoctu a byl by to jejich konec a k cemu bude dobre ze v MS budou moci startovat jen mistri narodnich sampionatu nebo nejakych kvalifikaci kdyz nemaj prachy si auto na zavod MS ani pronajmout. Tovarny nemuzou udat auta do nardnich soutezi takze se budem muset obrnit a po prujezdu spicky odkoukat i ty ktery tu spicku svejma prachama podporujou
5. 3. 2012 13:2922
0 0
Jsem fascinován tím, jak většina z nás umí jen kritizovat. Prostě na to má finance a kontaky, tak jede. Nic víc, nic miň. Můžeme být rádi za tyto jezdce, kteří díky tomu, že si pronajmou vůz, tak udržují továrnu v MS!!!!to , že jsou výkonostně slabší je věc druhá. Prostě je to baví, tak jezdí, když na to mají finance.
5. 3. 2012 14:2423 Upraveno 14:30
0 0
Původně napsal Spik

Ale dá se to přirovnávat. Dobrá, tak z bližšího soudku, viděls někdy někoho v F1 nebo MotoGP, kdo by napřed neodjezdil v nižších třídách danné disciplíny nějaké roky nebo nepředvedl svůj mimořádný talent? Od toho název Mistrovství světa. A kde si vzal těch 15 ...


Co třeba Kimi Räikkönen...později mistr světa?smajlík A v motoGP...nevím, co myslíš extra talent, ale Mick Doohan šel do MotoGP z australského šampionátu. Někdo jde do MotoGP z nižších tříd v MS, někdo přešel ze Superbiků. V MotoGP jel loni třeba Damian Cudlin, je to extra talent? Možná v IDM, ale svět je jinde. F1, co jezdců nebylo v top5 v GP2, či dříve v F2 a F3000. Asi bys koukal, co jelo jezdců F1 aniž by někdy byli šampióni v nižších sériích a mistrů, co F1 nikdy nejeli.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!