3. 3. 2012 16:35 − 3925× − 41

Vyjádření asociace jezdců

Musíme ostře reagovat na článek uveřejněný na novinky.cz dne 3.3.2012 za Asociaci jezdců v rally (dále jen AJR).

Musíme ostře reagovat na článek uveřejněný na novinky.cz (odkaz) dne 3.3.2012 za Asociaci jezdců v rally (dále jen AJR).

Distancujeme se od jednotlivce, který naprosto neoprávněně dal svůj, zcela mylný, názor ke zveřejnění. Byť je tento názor vydáván za stanovisko AJR, nejsme si vědomi, že bychom jakékoli stanovisko vydávali.

V žádném případě jsme za AJR nikdy neuvažovali o vystoupení z AČR a to už z podstaty faktu, že jsme jedním z členů Rally komise ( Svazu Rally v AČR ). Spolupráce s Autoklubem České republiky je jediná možná cesta, jak prosadit naše požadavky.

Na zítřejší valné hromadě AJR budeme dále sjednocovat návrhy na změny a výsledky předložíme na nejbližším zasedání Svazu rally, skutečným zástupcem.

Omlouváme se všem zúčastněným za zmatečnou a zcela evidentně účelovou informaci, která měla narušit vztah AJR a AČR, a doufáme ve stoprocentní účast jezdců na valné hromadě AJR v Radotíně.

Komentářů celkem: 41
4. 3. 2012 12:43
0 0
AJR,ač nejsem jejím členem, bych si popřál pár věcí:
1/ aby si uvědomila, že zcela legitimně zastupuje své členy a má zcela demokraticky volené své představitele,což se o "partnerech" jako je Svaz rally či Autoklub ČR rozhodně říci nedá
2/ aby si taky ujasnila, čeho a jakých cílů chce pro své členy hlavně dosáhnout a zda jsou některé kompromisy vůbec obhajitelné
3/ že se píše rok 2012 a názorová pluralita je základním prvkem demokracie a svobody.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!