Al-Ketbi nedojel Azory, ale už se těší na Kanárské ostrovy

Rashid Al-Ketbi má za sebou úvodní podnik Intercontinental Rallye Challenge a před sebou svoji první asfaltovou soutěž v tomto seriálu.

Rashid Al-Ketbi má za sebou úvodní podnik Intercontinental Rallye Challenge a před sebou svoji první asfaltovou soutěž v tomto seriálu v roce 2012 – Rally Islas Canarias. Na šotolině na Azorech ukončil jezdec Škody Fabie S2000 své účinkování v soutěži na RZ5, kde vylomil kolo. V té době figuroval Al-Ketbi mezi ukrajinskými jezdci na Fordech Fiesta S2000 Saliukem a Tamrazovem.

"Řídím Škodu od roku 2009 a mám pocit, že nyní znám auto velmi dobře. Je to jen otázka toho, jak zlepšit své řízení. Na Azorech jsme měli drobné problémy, ale pak už to bylo dobré, i když podmínky v blátě a dešti byly dost obtížné. Teď už se těším na Kanáry a asfalt," řekl jezdec ze Spojených Arabských Emirátů, který využívá služeb zlínského JM Racing Teamu.

Jak se mu bude dařit jezdci Skydive Dubai Rally Team na asfaltu, je velkou neznámou. Při loňské účasti na Canon Mecsek Rallye ovšem díru do světa neudělal.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!