7. 3. 2012 12:26 − 2526× − 11

Vypadne Mécsek Rallye z IRC?

Po zrušení Eger Rallye se začínají objevovat informace, že finanční problémy má i Mécsek Rallye.

Po zrušení Eger Rallye se začínají objevovat informace, že finanční problémy má i Mécsek Rallye. Eger se měl jet jako úvodní soutěž maďarského šampionátu, z finančních důvodů ale musel být zrušen.

Problémy s penězi má ale i Mécsek Rallye. Podle zatím nepotvrzených informací je možné, že díky tomu vypadne ze seriálu IRC, v rámci národního šampionátu by se ale jet měl. V případě, že by Mécsek z kalendáře IRC vypadl, je prý za něj připravena náhrada v podobě Targa Floria Rally na Sicílii.

Otázkou je, jak by to pak byla s termínem soutěže, protože Mécsek je plánován na první víkend v červnu, zatímco Targa Floria až o 14 dní později. To je ale už jen týden před Ypres, takže by se Targa Floria musela předsunout.

Komentářů celkem: 11
7. 3. 2012 12:52
0 0
Eger je údajně zachráněn a jede se. Pomohly finance města.
7. 3. 2012 13:03
0 0
vies hodit nejaky link? snad redakcia odpusti.
7. 3. 2012 13:20
0 0
kedže sledujem ako divák dianie v Ma´darsku,.. tak viem z doposial dostupných informácii, ktore som zaregistroval a zachytil nasledovné:

1) organizátor Lacoro zrusil pretek lebo nevedel zabezpečit take financie aby z toho mal zisky - malý záujem posádok, prechod mnohých jazdcov do série RTE a pod, vymenovaný vedúci riadením rally v madarsku Botka Endre bol s R. lakatosom - majitelom Lacoro v kontakte,..avsak on zrusil pretek z financých dovodov bez jeho vedomia,. Botka tvrdí že okamžite zavolal Lakatosovi, ktorý povedal že sory, chýba mi XX forintov, neviem urobit pretek, Botka mu zavolal za pár hodín že MNASZ vie dať potrebné peniaze, ciže by bol vykrytý financne celý pretek, tým úmyslom že zároven by sa tak ako aj vlani vyberalo vstupné (viacmenej neúspesne - napr, ja s partiou sme v pohode presli cez les a obchádzkou som presiel ludi, ktorí vyberali to vstupné) ... no a Lakatos povedal Botkovi ze su tu aj take a take problemy, nezrvonalosti, ktore Botka uz povazuje ako vyhovorky.

a pokial dobre viem tak Lakatos a jeho Lacoro niesu organizatormi Mecsek Rally,... oni este organizuju Veszprem a Mikulas rally - okrem toho mozno nieco mensie, neviem... a podla dostupných info je problém práve v Lacoro a nie so samotními pretekmi.

POKIAL NIECO SOM ZLE NAPISAL, resp nemám pravdu, ospravedlnujem sa. tieto info mám zo stránky http://www.duen.hu
7. 3. 2012 13:24
0 0
Odkaz je zde. http://mnasz.hu/letoltes/MNASZ_Eger_Rallye.pdf
Pokud to zvládneš Maďarsky.smajlík Objevil se na foru Autosportu.
7. 3. 2012 13:26
0 0
informácie priamo z Eger.u hovoria o tom že mesto je ochotné priplatit cca 1,8 mil forintov organizátorovi, oni chcu pretek, dokonca rokovali s MNASZ na dlhodobej zmluve aby sa v ich okolí jazdilo smajlík tak uvidíme, kazdpoádne ja nemám najmensie obavy ohladom Mecsek rally.
7. 3. 2012 13:31
0 0
Původně napsal nabster999

informácie priamo z Eger.u hovoria o tom že mesto je ochotné priplatit cca 1,8 mil forintov organizátorovi, oni chcu pretek, dokonca rokovali s MNASZ na dlhodobej zmluve aby sa v ich okolí jazdilo tak uvidíme, kazdpoádne ja nemám najmensie obavy ohladom Mec...


GONZO, píse sa to iba to co som dal aj ja , že nasiel sa sponzor ktorý zaplatí tých cca 30% chýbajuceho rozpoctu, cize vyzerá to tak, ze pretek bude
7. 3. 2012 16:53
0 0
Mecsek by neměl být v IRC hlavně kvůli těm rychlým tratím.
7. 3. 2012 17:12
0 0
kollma, ale to zase nesuvisi s financiami a usporiadatelom, ak to komisii ktora pozorovala ten pretek vyhovovlao, tak nieje očom diskutovať,..

ale uznávam, susedia jazdia veľa na tých letiskách pričom okraje vozovky v zákrutásh sú vyskladané gumami ako pre zaciatočníkov. to sa ani nepáčilo komplet IRC ...
7. 3. 2012 20:30
0 0
Ale Targa by byla Targa.smajlík
7. 3. 2012 20:59
0 0
Eger sa pojde, zmenil sa organizátor, potvrdil to Botka Endre a dodal že este malé % financí chýba, ale bude to pokryté a bude to OK smajlík
8. 3. 2012 07:29 Upraveno 07:29
0 0
Původně napsal nabster999

kollma, ale to zase nesuvisi s financiami a usporiadatelom, ak to komisii ktora pozorovala ten pretek vyhovovlao, tak nieje očom diskutovať,..

ale uznávam, susedia jazdia veľa na tých letiskách pričom okraje vozovky v zákrutásh sú vyskladané gumami ako pre ...

gumamismajlíka co ty klády na vnitřku zatáčky? vždyť to jsou normální ... to raději ani nedoplním
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!