Seznam přihlášených na Rally Islas Canarias

Druhá soutěž letošního ročníku IRC zveřejnila seznam přihlášených, na Kanárech se v rámci tohoto seriálu představí 31 posádek.

Druhá soutěž letošního ročníku IRC zveřejnila seznam přihlášených, na Kanárech se v rámci tohoto seriálu představí 31 posádek, z čehož bude 11 vozů S2000. Mezi nimi je i jedno české jméno – Jan Kopecký. Nechybí obhájce titulu Andreas Mikkelsen, jinak je seznam přihlášených obdobně zajímavý jako při úvodním podniku IRC. I zde mohou do celkových výsledků promluvit řada domácích, španělských jezdců. S vozem S2000 odstartuje na Kanárech Perez, Monzón a Hevia. Rychlými jezdci budou určitě i Joan Vinyes se Suzuki Swift S1600 a Ricardo Moura s Evo IX. S Fabií S2000 se představí na druhém podniku IRC i Maďar Puskádi.

Do soutěže se vydá i 37 posádek, které pojedou jen v rámci domácího šampionátu. Před diváky se představí například 4 vozy Porsche 911 GT3 (Fuster, Vallejo, Marban, Ivan Ares), Ford Focus WRC s bývalým jezdcem MS Capdevillou a třeba i Volkswagen Polo Prototipo. Speciál Eugenia Mantecona upravený pro boj se špičkou španělského mistrovství.

Komentářů celkem: 2
10. 3. 2012 19:251
0 0
Škoda UK Motorsport je italskej tým? smajlík Doufám, že se Kopec ukáže. Optimálně by měl natrhnout tomu norskýmu puberťákovi kaťata ;)
10. 3. 2012 20:452
0 0
Ano italsky. uz od dob wilkse servisuje auto pro skodu uk tym Skoda rally team italia. Ale pouze servisuje na zavodech protoze auto se pripravuje v boleslavi.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!