SMN TV - eWRC.cz
13. 3. 2012 09:28 − 2548× − 5

Martin Prokop – video rozhovor

Martin Prokop zavítal do studia Sport Motor News TV, kde s ním udělal rozhovor Vladimír Dolejš. Poslechněte si názory jezdce z mistrovství světa.

Martin Prokop, jezdec Ford Czech National Rally teamu v tomto roce závodí výhradně v mistrovství světa. Ve svém nabitém programu si udělal čas a zavítal do studia Sport Motor News TV, kde s ním Vladimír Dolejš udělal rozhovory.

Můžeme slíbit, že rozhovory s Martinem Prokopem budou pravidelné a pokud máte otázky na jezdce Fordu Fiesta WRC, tak nám je posílejte na mail czech@sportmn.com a nebo je jednoduše napište sem na eWRC.cz do komentářů pod článek. Uvítáme také vaše názory na to, kdo by měl být dalším hostem studia Sport Motor News TV.

Rozhovor si přehrajete kliknutím ZDE

Videorozhovor s Martinem Prokopem

Na další videa SMN TV se můžete podívat ZDE

Komentářů celkem: 5
13. 3. 2012 12:191
0 0
Pěkný rozhovor,do detailu promyšlený,držím palce.smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
13. 3. 2012 13:512
0 0
Nevyšel ten rozhovor taky v článku?Jelikož se to nedá poslouchat(hrozná akustika) a je to potichu,a když tomu přidám,tak to už vůbec ne...Takže bych si to radši přečetl,ale to asi neni...smajlík
Ono vůbec všechny videa od Sport Motor News jsou zvukově na špatné kvalitě a je to škoda...smajlík
13. 3. 2012 23:413
0 0
Zvukově to je opravdu znát, že to je dělané v nějaké akusticky špatné místnosti. Ale rozhovor pěkný a díky za něj.
18. 3. 2012 23:354
0 0
to je tak, když něco dělají lidi, kteří tomu nerozumí a pak pokud se šetří uplně na všem... SMN je super projekt, jak obrázky, většina záběr aut je rozklepanch z ruky, tak pak audio je fakt na špatný urovni - vyloženě amatérské urovni. Přitom dneska porty sennheiser s jackem poloprofesionálních řad nestojí bambiliony, stejně tak pruměrně dobrý stativ... ale těžko tohle říkat někomu, kdo nemá na mikrofonu venku ve větru ani windschutz..
jac
19. 3. 2012 18:185
0 0
2Koby: Proč myslíš, že tomu nerozumí? A pokud Ty tomu teda rozumíš tak dobře, tak se přihlas SMN, že to budeš dělat lépe, myslím si, že Tě rádi uvítají.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!