Hermann Gassner chce Seppa Wieganda na Kanárech porazit

Hermann Gassner junior se letos účastní seriálu Intercontinental Rallye Challenge se Škodou Fabií S2000.

Hermann Gassner junior se letos účastní seriálu Intercontinental Rallye Challenge se Škodou Fabií S2000. Jezdec týmu Red Bull Škoda přivítal účast svého krajana Seppa Wieganda v IRC se srovnatelnou technikou. Ten se mu na úvodním podniku seriálu odměnil tím, že jej porazil a obsadil 4. příčku. Gassner dojel pátý.

"Je pro mě příjemné, že Sepp Wiegand jede za Škoda Deutschland, protože nám to přináší několik velmi dobrých soubojů obdobně jako jsme měli na Azorech. Myslím si, že jsme mohli ho mohli porazit, kdybychom neměli problém s defektem. Soustředíme se nyní na to, abychom ho porazili teď," říká před druhou soutěží Intercontinental Rallye Challenge zkušenější ze dvou německých mladíků.

I Seppa Wieganda souboj na Azorech bavil: "Bitvu s Hermannem jsem si užíval a doufám, že jich budeme mít mnohem více v letošním roce. Ale nejdůležitější je se co nejvíce naučit."

Kdo bude na asfaltové soutěži lepší, se dozvíme v sobotu v podvečer.

Komentářů celkem: 3
15. 3. 2012 09:451
0 0
Mluvil jsem s Pepou Juračkou a říkal,že Sepp na to jak je mladej a téměř nemá mezinárodní zkušenosti, tak jel na Azorech docela profesorsky.
15. 3. 2012 18:042
0 0
taky si myslím.. uvidíme ted smajlík
15. 3. 2012 19:013
0 0
tak na shejku sepp rychlejsi
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!