eWRC shop - eWRC.cz
15. 3. 2012 17:34 − 2772× − 3

VIP vstup na Valašskou Rally – uzávěrka se blíží

Posledním datem, do kdy lze objednat VIP vstupy na Valašskou Rally je úterý 20.3.2012. Pokud o tyto VIP vstupenky máte zájem, nepropásněte příležitost.

Uzávěrka termínu pro objednávky VIP vstupenek na Valašskou Rally je úterý 20.3.2012 v 10:00. Po tomto datu již nebude možné vaše žádosti o VIP vstupy zpracovat. Pokud tedy máte zájem, využijte nabídku na zakoupení VIP vstupů v eWRC shopu. Více o VIP vstupech se dočtete níže.

Znovuotevřený eWRC eshop kromě jiného nabízí také VIP vstup na Valašskou Rally. V ceně, která byla stanovena na 1 500,- Kč (včetně DPH, prodejce není plátcem DPH) získáte volný vstup na rychlostní zkoušky Valašské Rally, vstup do servisní zóny, ale hlavně vstup do VIP zón, které budou na několika místech Valašské Rally. VIP zóna bude po celou dobu konání soutěže v servisní zóně ve Valašském Meziříčí, kde budete moci využít zázemí ve VIP stanu s občerstvením zdarma. V blízkosti servisní zóny bude také zřízeno VIP parkoviště, které vám umožní zaparkovat blíž k servisní zóně.

Další VIP zóny budou zřízeny na trati rychlostní zkoušky, každý den jedna při dvou průjezdech RZ. Z této VIP zóny budete moci sledovat soutěžní vozy přímo na trati Valašské Rally a znovu budete mít možnost se občerstvit v přilehlém VIP stanu. U každé z VIP zón bude parkoviště vyhrazené pro VIP hosty.

Součástí VIP balíčku na Valašskou Rally je dále tištěný program k soutěži, VIP označení pro držitele a na automobil, a propagační předměty. Zakoupením VIP balíčku se rovněž dostáváte do slosování o vstup do VIP zázemí týmu Citroën Sport na soutěži mistrovství světa ve Francii.

Komu je VIP vstup určen? Zakoupit si jej může kdokoliv. Výhodný bude zejména pro fanoušky motoristického sportu, kteří chtějí využít zázemí a sledovat rallysport s využitím pohodlného VIP zázemí. VIP vstup bude mít přínos zejména pro soutěžní týmy, které tak mohou svým partnerům nabídnout full servis zázemí v servisní zóně, parkování v blízkosti rychlostní zkoušky a zázemí přímo na ní. Pro mnohé ze soutěžních týmů tak odpadá nutnost se o hosta, například z řad reklamních partnerů, starat a současně mu zakoupením VIP stupu mohou vyjádřit poděkování za podporu, které se týmu dostává.

VIP vstup na Valaškou Rally objednávejte v eWRC eshopu kliknutím ZDE: . Po zaplacení příslušné částky obdržíte potvrzení na jehož základě v místě konání soutěže obdržíte všechna potřebná označení a instrukce. Případné dotazy k VIP vstupům pište na mail redakce@ewrc.cz

Diskuse byla zablokována

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!