Zubrův tip na Rally Islas Canarias od Dana Vladyky

Na závěrečné kolo první sekce Rally Islas Canarias Vám s tipem poradí dlouholetý český soutěžák Dan Vladyka.

Na závěrečné kolo první sekce Rally Islas Canarias Vám s tipem poradí dlouholetý český soutěžák Dan Vladyka. Mistr Republiky z roku 2010 ze třídy N2 nebo N1 z roku 2007 se soutěžím aktivně věnuje od roku 2000. Loni usedl s Lukášem Vyoralem do Hondy Civic a díky výsledkům z Krumlova, Bohemky a Barumky skončili na 4. pozici ve skupině 9.

"Myslím, že to bude velký boj mezi jezdci na vozech Škoda, konkrétně našeho Jana Kopeckého a Andrease Mikkelsena. Vyhraje ten, kdo udělá méně chybiček a vyhne se problému. Samozřejmě přejeme Honzovi s Pavlem ať vyhrají, ale Andreas je letos ve velké formě a možná bude mít trošičku navrh. Za touto dvojící se strhne další bitva mezi německými mladíky a domácími jezdci," myslí si o nadcházející soutěži Dan Vladyka.

Zubrův Tip na Rally Islas Canarias od Dana Vladyky
1.MIKKELSEN Andreas
2.KOPECKÝ Jan
3.HEVIA Alberto
4.GASSNER Hermann jr.
5.WIEGAND Sepp
6.MONZÓN Luis
7.PEREZ Jonathan
8.SALIUK Alexander

KO otázku Obsadí Škoda Fabia S2000 v rámci IRC celé stupně vítězů? Ano nebo Ne? komentuje náš expert slovy: "Jelikož letošní IRC je trošku poznamenané obsazeností kvalitních jezdců jako v minulých letech a bude nejspíš připomínat "Fabia cup", tak předpokládáme, že Škodovka obsadí celé podium." Odpověď Dana Vladyky tedy je: ANO.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou již zítra ráno před 9. hodinou. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz. Po tomto kole tipovačky ohodnotíme tři nejúspěšnější tipující třiceti (resp. dvaceti a deseti) plechovkami piva Zubr. K vyzvednutí budou v servisní zóně Valašské Rally.

Komentářů celkem: 3
16. 3. 2012 10:061
0 0
tak první RZ mistru Vladykovi a jeho tipu vyšla parádně smajlík)))
16. 3. 2012 10:122
0 0
...než přijel do cíle Vallejo a Fuster smajlík
16. 3. 2012 10:343
0 0
tak tak
smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!