Zubrův tip na Valašskou Rally od Karla Trněného

Na druhý podnik "velkého mistrovství" nám poslal svůj tip Karel Trněný. Tip je okořeněn faktem, že 39letý jezdec Valašku v minulosti vyhrál.

Na druhý podnik "velkého mistrovství" nám poslal svůj tip Karel Trněný. Devětatřicetiletý jezdec závodí od roku 1997, ještě před tím si užil 4 závody na sedadle spolujezdce. Přes Favorita, Felicii, Subaru Impreza a Toyotu Corollu WRC se Karel Trněný dostal až k Octavii a Fabii WRC, které připravuje a závodí s nimi dodnes. Vicemistr z MMČR z roku 2003 a mistr sprintrally z roku 2007 se Valašské Rally zúčastnil již desetkrát. Před pěti lety "Valašku" s navigátorem Václavem Pritzlem a Škodou Octavií WRC vyhrál.

Zubrův Tip na Valašskou Rally od Karla Trněného
1.KOPECKÝ Jan
2.PECH Václav
3.KRESTA Roman
4.VALOUŠEK Pavel
5.TARABUS Jaromír
6.ODLOŽILÍK Roman
7.ARAZIM Václav
8.ORSÁK Jaroslav

O KO otázce Bude Václav Kopáček v cíli soutěže mezi trojicí nejrychlejších juniorů? Ano nebo Ne? si Karel Trněný myslí, že se mladý blovický jezdec při svém prvním ostrém startu se Subaru Impreza cíle nedočká. Odpověď je tedy nasnadě a zní: NE.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v pátek 23. března v 17,55 hodin. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!