Mikkelsena zbrzdila na Kanárech technika

Andreas Mikkelsen vedl skoro po celou soutěž Rally Islas Canarias, nakonec se ale musel spokojit s druhou příčkou za Janem Kopeckým.

Andreas Mikkelsen vedl skoro po celou soutěž Rally Islas Canarias, nakonec se ale musel spokojit s druhou příčkou za Janem Kopeckým. Na vině byla závada na motoru, která postihla jeho Škodu Fabii S2000 3 kilometry před cílem předposlední rychlostní zkoušky. Na poslední vložce pak talentovaný Nor ztratil 32 vteřin a propadl se na druhé místo za českého závodníka, který mu byl po celý závod v patách.

"Celý tým odvedl na této rally skvělou práci, takže jsme velmi nešťastní, že jsme selhali tak blízko cíli. Dojeli jsme druzí a získali osmnáct bodů, což je samozřejmě dobré, ale já chtěl soutěž vyhrát a stejně tak tým. V loňském roce jsem svoji jízdu na asfaltu hodně zlepšil, a to i během této rally. Přesto jsem zklamaný, že jsme nezískali své první vítězství v IRC na asfaltu zde na ostrově Gran Canaria. Slibuji, že se vrátím silnější. Doufejme, že the Circuit of Ireland bude pro nás dobrou rally," těší se Andreas Mikkelsen na další soutěž Intercontinental Rallye Challenge.

Andreas Mikkelsen a spolujezdec Ola Floene jsou na dobré cestě za obhajobou titulu. Po dvou soutěžích má pilot Škody UK náskok 18 bodů na druhého v pořadí.

Komentářů celkem: 5
19. 3. 2012 21:101
0 0
Na to že je mladej je pan pilot a poroste ted dojel za Honzou že vuz nechtěl ale dojel,kdyby vuz zmenil tvary bylo by huř.Gratulacesmajlíksmajlík
19. 3. 2012 21:202
0 0
Vítězství příjdou! Není kam se hnátsmajlíksmajlík
20. 3. 2012 15:473
0 0
Jasně že vítězství příjdou! Ale přišel mě trochu naštvanej potom v servisu, hlavně aby nám nezogierovatěl. smajlík
20. 3. 2012 16:204
0 0
Spik: Kdyby tě na poslední RZtě podělalo auto a kvůli němu bys prohrál, tak bys měl radost? smajlík Já se mu teda vůbec nedivím, že byl naštvaný.
20. 3. 2012 21:145
0 0
..bych rozkopal cely karavan...smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!