Mads Ostberg jede do Portugalska pro umístění na bedně

Mads Ostberg bodoval po třetím místu ve Švédsku čtvrtou pozicí na šotolinových tratích v Mexiku.

Mads Ostberg bodoval po třetím místu ve Švédsku čtvrtou pozicí na šotolinových tratích v Mexiku. Na konci měsíce března se postaví na start portugalské soutěže, která se mu loni moc nevyvedla. Na úvodní speciálce urazil v Lisabonu kolo, následující den začal poškozenou převodovkou. V polovině druhé etapy musel opět odstoupit a jen poslední den probíhal bez problémů, na předposlední vložce si Ostberg připsal dokonce 2. čas.


Na loňský ročník nevzpomíná Mads Ostberg v nejlepším.

"Těším se na testování vozu před Portugalskem, protože jsem zkoušeli v Mexiku hodně různých změn. Vyzkoušíme novou strategii a pár věcí v nastavení auta," říká norský čtyřiadvacetiletý jezdec před první letošní šotolinou v Evropě. "Myslím, že je stále hodně věcí, které můžeme na autě zlepšit, samozřejmě já se mohu taky zlepšovat. Tak doufejme, že v Portugalsku můžeme bojovat o stupně vítězů."


Na loňský ročník nevzpomíná Mads Ostberg v nejlepším.

Mads Ostberg připustil, že výsledek, kterého v Mexiku se svým spolujezdcem Jonasem Anderssonem dosáhli, je lepší, než čekali před samotnou soutěží. "Byla to složitá soutěž. Pro nás trochu nahoru a dolů. Přijeli jsme bojovat o páté místo a doufali v zaváhání některého z továrních jezdců. Dobře, předjeli jsme je na několika zkouškách, ale ne celkově," řekl jezdec Adapta World Rally Teamu. Jestli chce Ostberg v Portugalsku na "bednu", bude muset některého z továrních jezdců bezpodmínečně porazit.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!