Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 7. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení ze sedmého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Valašské Rally 2012.

Valašská Rally

Sedmého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 1211 lidí. Jako jednoznačného favorita soutěže jste označili Jana Kopeckého. Svědčí o tom 1150 tipů na jeho prvenství, všichni udělali dobře. I druhé místo Romana Kresty a třetí Václava Pecha bylo nejčastěji tipované, jen místo čtvrtého Jaromíra Tarabuse jste častěji odhadovali bramboru pro Pavla Valouška.

KO otázka na sedmou letošní soutěž zněla: Bude Václav Kopáček v cíli soutěže mezi trojicí nejrychlejších juniorů? Ano nebo Ne? Václav Kopáček jel velmi dobře, první etapu dokončil dokonce na 6. příčce jako nejrychlejší junior. V úvodní vložce druhé etapy ale havaroval a do cíle se mladý jezdec nakonec vůbec nepodíval. Správně je tedy odpověď NE a 387 tipujících si polepšilo o 4 body.

Nejúspěšněji na druhou soutěž MMČR natipoval nick opustenous, který uhádl všechny jezdce v Top8 kromě 7. místa Daniela Běhálka. Získal 56 bodů a může se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro sedmé kolo tipovačky Karel Trněný, zjistíme, že dokázal trefit 6 lidí v Top 8, ale na správném místě uhádl jen vítěze podniku. Musíme k bodům přičíst další body za správně zodpovězenou KO otázku. Výsledkem je průměrný bodový zisk – 13 bodů.

Zubrův Tip na Valašskou Rally od Karla Trněného
1.KOPECKÝ Jan
2.PECH Václav
3.KRESTA Roman
4.VALOUŠEK Pavel
5.TARABUS Jaromír
6.ODLOŽILÍK Roman
7.ARAZIM Václav
8.ORSÁK Jaroslav

Již nyní můžete tipovat na Rally de Portugal, v nejbližší době přibude možnost tipování na Circuit of Ireland Rally.

Komentářů celkem: 1
24. 3. 2012 18:471
0 0
gratulujusmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!