31. 3. 2012 23:45 − 2730× − 0

Zúčastněte se fotografického workshopu Petra Luska!

Zažijte jedinečné testování dakarské techniky v poušti a zúčastněte se fotografického workshopu Petra Luska!

Pokud patříte mezi obdivovatele Rallye Dakar a s nadšením hltáte úchvatné záběry průjezdů techniky v pouštní scenérii či krajinné snímky, máte jedinečnou možnost přiučit se od jednoho z nejpovolanějších.

Součástí programu pro návštěvníky testů v tuniském Ksar Ghillane, které tým KM Racing uspořádá, bude i fotografický workshop Petra Luska, muže, který je jedním z nejuznávanějších světových fotografů nejen klasické rallye, ale i dakarských putováních. O kvalitě jeho práce svědčí nejenom 8 motoristických publikací a četná ocenění, ale také úspěšná výstava fotografií v terminálu pražského letiště z podzimu loňského roku.

"Petr Lusk vás na místě obeznámí se základními pravidly pro fotografování motorsportu, nastavením digitální zrcadlovky, tvorbou kompozice snímku, prací se světlem a stíny, ale i možnostmi následného dotvoření výsledné fotografie. Velkým plusem je dokonale fotogenické prostředí Ksar Ghillane a jeho okolí, vždyť pro skutečně atraktivní snímky je všude okolo spousta dokonalých míst," říká majitel KM Racingu Martin Macík. Zájemci by si měli přivézt vlastní fotopřístroj, nejlépe digitální zrdcadlovku se středním teleobjektivem (např.70-200 mm) popř. širokoúhlým objektivem a externím bleskem.

Fotografický workshop je jenom dalším spestřením akce, při níž můžete zažít autentické prostředí africké pouště a dakarského bivaku, potkat se s účastníky Rallye Dakar a zažít jízdu v afrických dunách přímo v kabině závodního kamionu, na čtyřkolkách nebo na závodní dakarské motorce. Pro tým KM Racing to bude zároveň hlavní testovací session před účastí na Silk Way Rallye v Rusku. Ostrou zkouškou zde projdou zejména oba závodní speciály Liaz s piloty Jaroslavem Valtrem a Vlastimilem Vildmanem.

Zájezdy se konají ve třech turnusech na přelomu května a červn. Bližší informace najdete na webových stránkách cestovní kanceláře Unitravel Group http://www.unitravelgroup.cz.

Video z testování:

KM Racing

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!