Posádka RFK na tratích rallysprintů

Posádka Mazuch – Kováč si díky spolupráci Jirky Trojana a ČK motorsport splní svůj sen.

V dnešní době je velice těžké aby se jezdci z hobby rally mohli prosadit a postoupit alespoň na tratě rallysprintů. Pořád se ale na české soutěžácké scéně najdou teamy, které mají chuť se nadále rozvíjet a dát i šanci mladým a občas i nadějným jezdcům. Jasným příkladem je nedávný start Václava Kopáčka za plzeňský tým Roto.

Katovická posádka Mazuch – Kováč, kterou většina zná z tratí Rallye Cupu, které brázdí s modrým splašeným erkem, dostává nyní šanci prokázat minimálně své nasazení a to v krásném a nabušeném autě Renault Clio R3, které divák rally zná hlavně z velkého mistráku, kde jej vodí Jirka Trojan navigován svou ženou.

Jan Bláha, člen vedení českokrumlovského teamu a tajemník Rally Český Krumlov se vyjádřil:"Úzká spolupráce s Rally Fans Katovice probíhá už několik let. Orzhodli jsme se, že dáme možnost nastartovat kariéru některé z mladých posádek, které nemají tolik možností. Volba tedy nemohla padnou nikam jinam, než na kluky z Katovic. Za ta léta fandění našim posádkám, PR propagaci našeho teamu a samozřejmě závodění v hobby rally si tuto šanci určitě zaslouží a myslím, že s ní naloží velice zodpovědně."

Velice překvapená posádka RFK se vyjadřuje velice skromně: "Je to pro nás veliké překvapení. Takové splnění velkého snu. S autem se budeme snažit určitě hlavně dojet do cíle. Je to obrovská výzva pro celý náš tým. Chtěli bychom všem zúčastněním poděkovat. Už se těšíme na první test s tímto krásným autem. Prozatím jsme se s teamem ČK motorsport domluvili na pár vybraných sprintech. Jedná se samozřejmě o start v Poháru ČR. Prvním z nich bude Rally Vrchovina. Určitě bychom se také rádi ukázali na startu naší domácí soutěže Rally Agropa Pačejov. Takže se uvidíme na tratích soutěží. Držte nám palce;-)"

Komentářů celkem: 9
1. 4. 2012 19:02
0 0
Apríl na druhou by byl zveřejnit dnes tuto zprávu pokud by to byla pravda.smajlík
1. 4. 2012 19:06
0 0
Škoda, že je to apríl smajlík Přál bych jim to.
smajlík
DND
1. 4. 2012 19:48
0 0
Herdek ale s tímhle aprílem jste mě teda naštvali:-(
1. 4. 2012 20:41
0 0
Děkujeme všem za podporu. Právě jsem vyřizoval telefonát kde jsme řešili, že se bude muset předělat sedačka spolujezdce... Protože přeci jen Grizzla a paní Trojanová jsou trošku rozdílné váhové i velikostní kategoriesmajlíkVelice se bavím.... zvedat telefonáty z gratulací, mě fakt takle v neděli večer hodně rajcujousmajlík
1. 4. 2012 20:53
0 0
No, takhle elegantně si u nás o sedačku ale dosud ještě nikdo neřekl smajlíksmajlíksmajlík
1. 4. 2012 20:57
0 0
Kristovanoho,co by s tím dělali,vždyť je tam vše špatně,jak motor tak náhon je vepředu.. smajlík
To tě radši nabídnu svezení v baculatější sestřičce Vaší "modré střely" smajlíkA to myslím vážně,bez Aprílu smajlík
1. 4. 2012 21:25
0 0
Čau Martine, moc pěkný... jo film měl velký úspěch. Honza
2. 4. 2012 09:10
0 0
Já ty apríly letos "žeru" jeden za druhým :-(. ale Katovičákům bych to přál!
5. 4. 2012 21:12
0 0
smajlíkNo tak to jim přeju holt Kátouce zřejmně slušnej odíl!!! Hlavně kus štěstíčka sebou !!! smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!