XTG Rally Team zve na Vrchovinu

XTG Rally Team a Montcar Autosport zvou všechny příznivce rally, ale především své fanoušky na Rally Vrchovina 2012.

XTG Rally Team a Montcar Autosport zvou všechny příznivce rally, ale především své fanoušky na Rally Vrchovina 2012. A aby bylo toto pozvání trochu opepřeno a získalo na atraktivitě, je nutno představit některá příjemná překvapení.

To, že tým přiváží téměř celý svůj arzenál, není žádným překvapením. Tím jsou dva velké návraty. Po delší době se na tratích objeví populární žluté Clio řízené Evou Vykydalovou. Překvapení bude i na místě spolujezdkyně. Yvonu Vyštejnovou zde vystřídá Natálie Krupičková. Pevně věříme, že k této změně nevedl strach z loga VV, které v poslední době ztrácí na popularitě, a popřejeme dámám hodně úspěchů. Dalším návratem je pak start Jirky Sutra, který se pokusí zkrotit „skákavého hřebce“ Citroen C2. S tím mu bude pomáhat Ivan „Venda“ Říhánek. Do „kokpitů“ dalších Renaultů pak usednou stále se lepšící Vlasta Maxa s Štěpíkem Palivcem a Pepa Zimmermann s Pavlem Zalabákem, kteří startují v barvách Auto Klubu Frýdlant v AČR. Tuto partu pak doplní v poháru K4 dvojice Míla Jirsa – Tomáš Střeska, která zahájila sezónu velice slibným výkonem na Valašce.

Vzhledem k tomu, že v XTG Rally Teamu se neponechává nic náhodě, proběhlo v týdnu před startem i krátké testování. Věříme, že i pár snímků z tohoto testu naláká příznivce do České Kanady. Všimněte si, že rafinovanost pořadatele, se kterou tutlá mapy RZ do poslední chvíle, donutila jezdce, aby opustili prostý asfalt, a otestovali si i šotolinku. Že aby nebylo nic ponecháno náhodě.

Takže přejeme jezdců co nejlepší výsledky a divákům krásnou podívanou, i kdyby vyšla zatím nepříznivá předpověď počasí. V sobotu se těšíme v okolí Slavonic, Českého Rudolce a Kunžaku.

Komentářů celkem: 1
4. 4. 2012 16:031
0 0
Celému XTG Rally Teamu přeji krásnou a povedenou Rally Vrchovinu a věřím, že Míla s jeho Felicií Kit Car bude na bedně a že se mu technické problémy vyhnou (užil si už s nimi dost) a že zopakuje super výsledek z Valašky smajlík
Go XTG Go !!!!smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!