Mikkelsen připraven na irskou misi

Andreas Mikkelsen je po dvou úvodních soutěžích Intercontinental Rallye Challenge v čele šampionátu.

Andreas Mikkelsen je po dvou úvodních soutěžích Intercontinental Rallye Challenge v čele šampionátu. Před druhým v pořadí má náskok 18 bodů a má tak dobře našlápnuto na obhajobu titulu. nyní stojí před novým podnikem v IRC – Circuit of Ireland Rally. Mikkelsen má s Irskem pár zkušeností, na začátku své kariéry odjel 6 tamních soutěží včetně Rally Ireland 2007, která byla zařazena do MS. S Fordem Focus WRC tam zajel své tehdejší maximum ve světovém šampionátu – 9. místo.

"Pomalu začínám ten správný pocit z irských silnic. Měli jsme dva testovací dny, první byl zcela suchý, druhý na mokru. Cítím se v autě dobře v obou podmínkách, takže jsem na rally připraven," říká Andreas Mikkelsen před irskou soutěží, která začne speciální rychlostní zkouškou Titanic v pátek v 18 hodin SELČ času.

Jak už mladý Nor podotkl výše, před soutěží testoval Škodu Fabii S2000 v místních podmínkách. Pro testování využil služeb Mikko Markully (stálého spolujezdce Juhy Hänninena), protože Ola Floene byl zdravotně indisponován. "Nikdy jsem nejel na tratích, na kterých pojedeme rally o tomto víkendu, ale jak jsem pochopil, tak se docela přibližují těm, na kterých jsme testovali. Jako tým se cítíme být připraveni, jak to jen jde," je přesvědčen Andreas Mikkelsen.

Komentářů celkem: 3
5. 4. 2012 10:24 Upraveno 10:36
0 0
Startovní pole IRC s těma pár S2000 vypadá opět dost smutně, ale tady aspoň bude zajímavé, jak se budou míchat mezi domácí WRCa.
//EDIT: tak teda že nejde vybrat do tipu Phil Collins s Escortem MK2, to mě dost zklamalo smajlík
5. 4. 2012 11:14
0 0
Ctíme přání čtenářů, takže teď už Collinse můžeš přidat do tipovačky. smajlík
5. 4. 2012 11:37
0 0
Díky smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!