Zubrův tip na Rally Vrchovina od Dana Vodičky

Svůj tip na úvodní podnik toho seriálu nám poslal dlouholetý spolujezdec Karla Trojana – Daniel Vodička.

O víkendu startuje česká sezóna v rallysprintech. Svůj tip na úvodní podnik toho seriálu nám poslal dlouholetý spolujezdec Karla Trojana – Daniel Vodička. S Karlem Trojanem nasbíral spoustu umístění na "bedně" ve vozech jako Škoda Favorit, Škoda Felicia, Toyota Celica GT-Four, Ford Escort RS Cosworth, Toyota Corolla WRC, Škoda Octavia WRC či Mitsubishi Lancer Evo IX. Naposledy startoval Dan Vodička po boku Petra Hozáka v Subaru Impreza STi na Pražském Rallysprintu v roce 2010.

Námi zvolený expert pro Rally Vrchovina zažil éru WRC na vlastní kůži, není tedy příliš překvapením, že podle Dana Vodičky obsadí tyto speciály všechny tři místa na pódiu. A to ve složení Odložilík – Tlusťák – Kostka. Pro mladého okruháře to bude první start ve voze WRC. Čtvrté a páté místo obsadí dle Vodičky ostřílení jezdci – Jan Sýkora a Jan Dohnal. Zbytek tipovačky věnuje náš tipující mládí v pořadí Semerád, Bujáček a Jakeš. Jak tento tip Danu Vodičkovi vyjde, uvidíme v sobotu odpoledne.

Zubrův Tip na Rally Vrchovina od Dana Vodičky
1.ODLOŽILÍK Roman
2.TLUSŤÁK Antonín
3.KOSTKA Tomáš
4.SÝKORA Jan
5.DOHNAL Jan
6.SEMERÁD Martin
7.BUJÁČEK Martin
8.JAKEŠ Miroslav

O KO otázce Vyhraje poslední rychlostní zkoušku vůz WRC? Ano nebo Ne? má dnešní expert Zubr Tipovačky eWRC.cz jasnou představu. Jednoznačně volí ANO.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v sobotu 7. dubna v 9,49 hodin. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 1
5. 4. 2012 21:431
0 0
Musím uznat, že KO otázka je vážně KO. Bude to risk.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!