Craig Breen míří na domácím podniku vysoko

Craig Breen je na nadcházející Circuit of Ireland Rallye přihlášen s Peugeotem 207 S2000 francouzského týmu Saintéloc Racing.

Craig Breen je na nadcházející Circuit of Ireland Rallye přihlášen s Peugeotem 207 S2000 francouzského týmu Saintéloc Racing. Dvaadvacetiletý jezdec má s navigátorem Garethem Robertsem letos napilno. Aktuálně vedou hodnocení SWRC při světovém šampionátu, kde závodí s Fordem Fiesta RS S2000. V plánu jsou i další soutěže IRC kromě jejich domácího podniku.

Video z testu Craiga Breena před Circuit of Ireland Rally:

"Irsko znamená velmi zvláštní tratě s mnoha hrboly a vyjetými kolejemi na velmi úzkých silnicích. Zkoušky mohou být ošidné. Po pouhých několika kilometrech s týmem Saintéloc Racing máme Peugeot 207 S2000 dobře nastavený a s velmi silným motorem. Jsem přesvědčen, že máme vítězné auto. I když jsem nikdy nezávodil v regionu, kde se soutěž koná, vím, jaký typ tratí nás čeká. To mi dává malou výhodu. Snažím se využívat toho, že jsem na domácí půdě! Budu muset začít v rychlém tempu a držet jej až do cíle," plánuje Craig Breen na třetí soutěž Intercontinental Rallye Challenge.

Tým Saintéloc Racing nasadí do Circuit of Ireland Rally ještě druhý vůz Peugeot 207 S2000 s jezdcem Mathieu Arzenem a Citroen DS3 R3T s šestadvacetiletým Irem Martinem McCormackem.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!