Marek Felt - eWRC.cz
6. 4. 2012 21:00 − 2732× − 1

Sport Motor News 10/2012 – právě vyšlo – stahujte zdarma

Divácký průvodce Rally Vrchovina, reportáž z Portugalské Rally včetně deníčku, rozhovor se Z. Hrůzou, vzpomínky na Rally Bulharsko…

O víkendu nás čeká úvodní rallysprintový závod letošní sezóny. Na startu se kromě vozů třídy S2000 objeví několik speciálů nejvyšší kategorie WRC. Každý příznivec rallysportu si tak jistě přijde na své. Nezapomněli jsme na něho ani na stránkách elektronického magazínu Sport Motor News, které si zdarma můžete stáhnout kliknutím na odkaz STÁHNOUT, kde najde kompletního diváckého průvodce, včetně popisů rychlostních zkoušek. Za sebou máme také první kolo nové videosoutěže. Se společností ECOF1 XRIDE GROUP, s.r.o. jsme pro vás připravili celoroční videosoutěž, kde můžete vyhrát elektrický transportér Robin M1 v ceně více než 70 000 Kč. Bližší informace k soutěži se dozvíte v desátém vydání Sport Motor News.

ZDARMA STAHUJ ZDE

Dalšími velkými tématy jsou Portugalská Rally a historické San Remo. Na obou dvou závodech se na startu představili také dvě české posádky. Martin Prokop zvládl Portugalskou rally na výbornou a skončil na pátém místě, a tak jsme se rozhodli, že vyzpovídáme jeho spolujezdce Zdeňka Hrůzu. O něco hůře si vedl Mirek Janota na San Remu. Až do poslední rychlostní zkoušky to vypadalo na vynikající výsledek. Bohužel defekt znamenal propad ve výsledkové listině. I tak si český jezdec připsal ve své třídě prvenství. V aktuálním vydání Sport Motor News nechybí ani tradiční sekce news a tv program.

Nezapomněli jsme ani na příznivce autocrossu, rallycrossu, vrchů a okruhů. Každý si tak přijde na své.

Pokud máte zájem, můžete Sport Motor News pravidelně dostávat do své emailové schránky. K pravidelnému odběru magazínu se stačí jednoduše zaregistrovat zde. Jestli si chcete aktuální číslo Sport Motor News stáhnout a přečíst ve svém počítači nebo například ve svém mobilním telefonu či tabletu, tak využijte odkaz.

Rádi si v diskusi pod článkem přečteme vaše ohlasy na další vydání magazínu Sport Motor News

Komentářů celkem: 1
5. 4. 2012 22:421
0 0
Jako vždy , dobré čtení .
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!