Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 9. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z devátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Circuit of Ireland Rally 2012.

Circuit of Ireland Rally

Devátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 1141 lidí. Podle předpokladů byli v kurzu jezdci se Škodou Fabií S2000. Nejčastěji jste měli na první pozici Andrease Mikkelsena (576x), ten však po chybě dojel na druhém místě. Správného vítěze Juhu Hänninena jste vybrali v 350 případech. 170 tipů favorizovalo Jana Kopeckého. Ten svojí třetí příčkou udělal radost 527 z Vás.

KO otázka na devátou letošní soutěž zněla: Dokončí vůz WRC z národní skupiny soutěž mezi prvními třemi absolutně? Ano nebo Ne? Nejrychlejším z národní skupiny byl od začátku soutěže Darren Gass, na pomyslnou "bednu" ale nedosáhl, dokončil v celkovém součtu Circuit of Ireland Rally na čtvrté pozici se ztrátou téměř dvou minut na třetí příčku Jana Kopeckého.

Nejúspěšněji na třetí soutěž IRC natipoval nick radimsep, který získal 46 bodů a může se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro deváté kolo tipovačky Martin Bujáček, zjistíme, že dokázal trefit 6 lidí v Top 8, plusové body má za trefení třetího místa Jana Kopeckého, čtvrté pozice Darrena Gasse a šesté příčky Craiga Breena. Musíme k bodům také připočíst další body za správně zodpovězenou KO otázku. Výsledkem je chválihodný bodový zisk – 17 bodů.

Zubrův tip na Circuit of Ireland Rally od Martina Bujáčka
1.MIKKELSEN Andreas

2.HÄNNINEN Juho

3.KOPECKÝ Jan

4.GASS Darren

5.PEREZ Steve

6.BREEN Craig

7.BARRABLE Robert

8.FISHER Alistair

Po zveřejnění startovní listiny na Rally Šumava otevřeme její tipovačku. Stejně tak budete moci brzo začít tipovat na Rally Argentina.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!