12. 4. 2012 21:56 − 2906× − 0

40. Rallye Český Krumlov na Mobil salonu v Českých Budějovic

Při příležitosti jubilejního 20. ročníku výstavy Mobil salon 2012 se na Výstavišti v Českých Budějovicích představí i Rallye Český Krumlov.

Naleznete jej v novém pavilonu T od pátku 13. dubna do neděle 15. dubna 2012 a je koncipován jako pozvánka na jubilejní 40. ročník Rallye Český Krumlov 2012. Fanoušci, soutěžící i zástupci médií zde mohou získat základní informace k letošnímu ročníku populární krumlovské rallye, která je i v letošním roce zařazena do FIA Evropského poháru, Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally a Mistrovství ČR v rally historických automobilů. Zároveň již pošesté bude součástí rallye i stále populárnější přehlídka soutěžních vozů minulosti – VI. Rallye Legend show.

Součástí expozice budou historická Škoda 130 RS ověnčená starty v Rallylegend San Marino nebo Rallye Monte-Carlo Historique, maketa vozu Mini Cooper WRC v barvách teamu Václava Pecha i čtyřkolka Milwaukee, která je letos hlavní cenou divácké soutěže.

Výhercem čtyřkolky a spousty dalších cen se může stát každý, kdo odevzdá platnou vstupenku do Samson-rallye-arény na výstavišti v Českých Budějovicích ve dnech 25. května a 26. května 2012.

Srdečně zveme všechny fanoušky a návštěvníky k návštěvě Mobil salonu i našeho stánku v pavilonu T českobudějovického Výstaviště.

Další novinky průběžně na www.rallyekrumlov.cz a www.ckmotorsport.cz.

Jan Bláha, 40. Rallye Český Krumlov 2012

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!