Zubrův tip na Rally Šumava od Pavla Kohouta

Koho se nám pro veřejný tip na Rally Šumava podařilo tentokrát ulovit? Pavla Kohouta – spolujezdce Jana Černého.

Jedenácté kolo Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 nám rozpůlí druhou sekci. Na konci této části tipovačky, která končí v půli května po Rallysprintu Kopná, opět vyhodnotíme průběžně vedoucí tři tipující dárky od Pivovaru Zubr v podobě plechovek piva. A koho se nám pro veřejný tip na Rally Šumava podařilo ulovit? Pavla Kohouta – spolujezdce Jana Černého, kterého doprovází na sedadle spolujezdce pravidelně od roku 2008. Spolu usedli do Volkswagenu Polo, Peugeotu 206 RC, Subaru Impreza Sti, Mitsubishi Lancer Evo IX, Renaultu Clio R3, Citroenu C2R2, Fordu Fiesta R2, Škodě Fabii R2 a Citroenu DS3 R3T. V tomto voze má v plánu dvojice Černý – Kohout většinu soutěží ve "velkém" mistrovství, hlavně ale budou reprezentovat český rallysport na poli evropského šampionátu. Ten začíná o víkendu na Rally 1000 Miglia. Díky krytí s domácí Šumavou nám mohl Pavel Kohout zaslal svůj tip na třetí podnik českého mistrovství.

"Nejen vzhledem k průběhu Valašky je pro mě největším favoritem Jan Kopecký. Závodit s ním určitě budou Roman Kresta s Vaškem Pechem a také Míra Tarabus pojede rychle. Do tipovačky bych určitě hodně vysoko počítal s Honzou Sýkorou, ten však bohužel svůj start odřekl. Dál jsem si úplně nevěděl rady, ale zkusil jsem to seřadit takhle. Od pátého do osmého místa to bude velice zajímavý souboj. Nejsem asi sám, kdo je zvědavý na výkon Vaška Kopáčka. Moc bych mu přál, aby tentokrát dojel do cíle a mně tipovačka nevyšla," fandí blovickému talentovi Pavel Kohout, do tipovačky Václava Kopáčka ale neumístil.

Zubrův tip na Rally Šumava od Pavla Kohouta
1.KOPECKÝ Jan
2.KRESTA Roman
3.PECH Václav
4.TARABUS Jaromír
5.BĚHÁLEK Dan
6.ORSÁK Jaroslav
7.SEMERÁD Martin
8.ARAZIM Václav

O KO otázce Vyhraje Jan Kopecký většinu rychlostních zkoušek? Ano nebo Ne? má expert Zubr Tipovačky eWRC.cz pro jedenácté kolo jasnou představu. Českému závodníkovi ve službách Škody Motorsport Pavel Kohout věří a jednoznačně volí ANO.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v pátek 20. dubna v půl šesté. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 3
15. 4. 2012 21:371
0 0
Věřím,že tentokráte bude Kopecký pokořen.Vyhraje Roman Kresta.Bude to velký boj!!!
15. 4. 2012 23:242
0 0
A co se děje s Valdou?????
16. 4. 2012 01:223
0 0
Valda nejde celou sezonu a šumava nebyla v jeho programu
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!