17. 4. 2012 07:24 − 2812× − 0

Rallye Český Krumlov se prezentovala na Mobil salonu

Na právě skončeném Mobil salonu proběhla úspěšná prezentace nadcházejícího jubilejního 40. ročníku Rallye Český Krumlov.

Na právě skončeném Mobil salonu, který se již po dvacáté konal na Výstavišti v Českých Budějovicích, proběhla úspěšná prezentace nadcházejícího jubilejního 40. ročníku Rallye Český Krumlov.

Během uplynulých třech dnů se asi každý z návštěvníků Mobil salonu zastavil i u stánku Rallye Český Krumlov. Hlavním hostem expozice byl prezident ÚAMK, pan JUDr. Oldřich Vaníček, kterého organizátoři přivítali v sobotu. Fanoušci, aktivní jezdci i zástupci partnerů Rallye Český Krumlov se zajímali o novinky, které pořadatelé připravili jak na trati letošního ročníku, tak i v rámci doprovodného programu.

V expozici Rallye Český Krumlov, která byla umístěna v nově postaveném pavilonu T českobudějovického Výstaviště, budila pozornost maketa soutěžního vozu Mini John Cooper Works WRC v barvách EuroOil Invelt Czech Teamu. Například i děti si mohli vyzkoušet, jaké je to sedět v historické Škodě 130 RS týmu ČK motorsport, která má za sebou mimo jiné úspěšnou účast v letošní 15. Rallye Monte-Carlo Historique. Zájem byl o propagační předměty s logem Rallye Český Krumlov, v nabídce byly samolepky, kalendář, plechové tabulky, magnetky a trička.

Rallye Český Krumlov se na výstaviště do Českých Budějovic vrátí opět za šest týdnů. Nově jako Samson-Rallye-Aréna bude již tradičně centrem soutěže, včetně servisního areálu, divácké super rychlostní zkoušky a doprovodného programu. Vstupenky budou slosovatelné a jeden z výherců se stane majitelem nové čtyřkolky, kterou do letošní divácké soutěže věnovala firma Milwaukee. Losování hlavní ceny, kterou je již zmiňovaná čtyřkolka a dalších cen, proběhne při vyhlášení vítězů 40. Rallye Český Krumlov na cílové rampě v Jelení zahradě.

Další novinky průběžně na www.rallyekrumlov.cz a www.ckmotorsport.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!