Hirvonen: Argentina bude speciální soutěž

Mikko Hirvonen zažil při Rallye de Portugal velké zklamání. Mohl se vyšvihnout do čela bodování, místo toho ale nebral body žádné.

Mikko Hirvonen zažil při Rallye de Portugal velké zklamání. Mohl se vyšvihnout do čela průběžného bodování, místo toho ale nebral kvůli vyloučení body žádné. S 50 body se drží na 4. pozici, kterou bude hodlat vylepšit na konci dubna v Argentině.

Dvojka týmu Citroen se po obtížné portugalské soutěži, kdy byl po překonání všech vlivů přírody vyloučen až na závěrečné technické přejímce, těší na návrat na soutěžní vložky. "Nemůžu se dočkat, až se vrátím ke skutečnému závodění v Argentině. Rally má některé velmi krásné zkoušky a vždy jsem zde rád soutěžil," vzpomíná na 7 startů v Argentině Hirvonen. Jeho nejlepší výsledkem z jihoamerického podniku je 2. příčka z loňska.

"Je pravda, že Argentina je speciální soutěž, atmosféra je neuvěřitelná a některé zkoušky jako Mina Clavero / Giulio Cesare jsou jako žádné jiné. Loni jsem zde zajel svůj nejlepší výsledek, když jsem dojel druhý. Doufám, že to v letošním roce bude přinejmenším stejné, v každém případě jsem odhodlán být mezi nejrychlejšími jezdci. Rally bude o to zajímavější vzhledem k faktu, že letošní formát se přiklání více k vytrvalosti," nebojí se délky soutěže Mikko Hirvonen. Ta činí více jak 500 kilometrů včetně megazkoušek Ascochinga / Agua de Oro a Matadero / Ambul.

Rally Argentina začíná ve čtvrtek po jedné hodině ranní středoevropského času.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!