Zubrův tip na Rally Argentina od Jari-Matti Latvaly

Opravdovou bombu se nám podařilo chytit do naší databáze expertů pro Zubr Tipovačku eWRC.cz 2012.

Po Haydenu Paddonovi, Juho Hänninenovi, Brunovi Magalhaesovi, Egonu Kaurovi přichází na řadu další zahraniční zástupce v naší databázi expertů k Zubr Tipovačce eWRC.cz 2012. A je jím tovární jezdec týmu Ford, který bude v Argentině nuceně absentovat kvůli zranění – Jari-Matti Latvala. Finský talent zvítězil ve druhé soutěži MS, jinak ale ve světovém šampionátu bodově paběrkuje. Po zranění, kdy si zlomil klíční kost a musí vynechat nadcházející Rally Argentina, už mu je letošní titul hodně vzdálen.

Jari-Matti Latvala samozřejmě upřednostňuje svého zaměstnavatele, tedy značku Ford, a tak na prvních dvou místech nemůžeme očekávat jiná jména než Petter Solberg a Dani Sordo. "Ford bude po našem zklamání z Portugalska velmi silný v této rally. Myslím, že mnozí jezdci budou nucení používat Rally2, protože extrémně dlouhé rychlostní zkoušky přinesou problémy," tipuje sedmadvacetiletý soutěžák. Třetího odhaduje svého bývalého kolegu Mikko Hirvonena. Čtvrtý dojede dle mínění Latvaly Mads Ostberg, a to před multišampionem Sebastienem Loebem. Následují dva mladíci s Fordy – Novikov a Tänak. Osmé místo předurčuje Fin Al-Attiyahovi. Argentina dokáže být záludná, tak třeba Latvalovi tip vyjde, uvidíme v neděli.

Zubrův tip na Rally Argentina od Jari-Matti Latvaly
1.SOLBERG Petter
2.SORDO Dani
3.HIRVONEN Mikko
4.OSTBERG Mads
5.LOEB Sebastien
6.NOVIKOV Evgeniy
7.TÄNAK Ott
8.AL-ATTIYAH Nasser

KO otázka zní pro Argentinu následovně: Bude Martin Prokop bodovat do hodnocení jezdců? Ano nebo Ne? Českému jezdci s vozem Ford Fiesta RS WRC finský závodník věří, uvidíme, jak si Martin Prokop poradí nejen s nástrahami Argentiny, ale i s pneumatikami Dmack. Odpověď našeho experta tedy je: ANO.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v pátek 27. dubna 2012 v noci v 1,08 hodin. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 21
25. 4. 2012 14:2421
0 0
A když nas tady Jari roznese na kopytech muže se těšit taky na Zubra? smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!