23. 4. 2012 22:02 − 2829× − 3

Po roce opět Čarodějnická rallyeshow v Nemyčevsi

Další podnik seriálu závodů Rallyeshow Nemyčeves se o druhé březnové sobotě odehrál opět na trati v Nemyčevsi.

Rok se s rokem sešel, a v Nemyčevsi u Jičína se v sobotu 27. dubna odehraje letošní pátý díl seriálu automobilových závodů Škola smyku Rallyeshow Nemyčeves, tentokrát pod názvem „Čarodějnická rallyeshow“ .

Pro jezdce a diváky je po skončení závodu přichystáno občerstvení, diskotéka a zábava až do ranních hodin. Nebude samozřejmě chybět pálení čarodějnic. Předchozí čtvrtý podnik tohoto seriálu závodů se o poslední březnové sobotě odehrál opět na trati v Nemyčevsi. Výsledky přinášíme v krátkém shrnutí.

Mezi rozjížďkami se utkaly v exhibičním závodě čtyři ženy Dana Tanečková, Miroslava Tobiášová, Michaela Malá a Zuzana Horáková. Svými výkony zastínili spoustu konkurentů z ostrého závodu a proto byly odměněny věcnými cenami.

Základní skupiny rozjížděk nabídly divákům zajímavou podívanou, protože startovní pole se závod od závodu rozrůstá, výkony jezdců jsou značně vyrovnané a tak nebylo pro nikoho jednoduché probojovat se do finálových jízd. Dramatičnost závodu navíc zvýšil mírný déšť, který změnil podmínky na trati a mnohým jezdcům zkomplikoval postup. V paralelním závodě se jely skupiny podle objemu motoru a druhu pohonu. Z každé skupiny postoupili čtyři nejlepší jezdci do vyřazovacího finále.

Finálový pavouk nabídl napínavé souboje, kdy svými výkony ve třídě do 1400 ccm perlil Leoš Karásek , který se automobilových závodů zúčastňuje pravidelně s vozem ŠKODA Favorit 1300ccm předváděl dravou jízdu a porážel vynikající soupeře jednoho za druhým. Probojoval se do finále a jako neporažený se stal vítězem třídy do 1400ccm . Další místa obsadili Ondřej Pelc , Martin Chytráček a Ladislav Mlejnek .

Ve třídě nad 1400ccm se stejným stylem do finále probojoval Libor Festa, který získal první místo. Další místo obsadili Miroslav Burda , Luděk Dubrovský a Martin Kejzral.

Časový harmonogram:

07.00 – 8.30hod. přihlášení,

10hod. start závodu,

17hod. konec závodu a vyhlášení vítězů a

od 19hod zábava a posezení při hudbě

Foto: Zuzana Horáková

Komentářů celkem: 3
24. 4. 2012 20:481 Upraveno 20:48
0 0
sobota 27. dubna?
25. 4. 2012 15:422
0 0
je to v sobotu 28. dubna smajlík omlouvám se za šotka smajlík
25. 4. 2012 18:283
0 0
Kdo nemáte na čarodky žádný plán, tak můžete přijet v sobotu mrknout na automobilové závody do Nemyčevsi u Jičína a po vyhlášení vítězů spálit nějaké ty čarodějnice, něco vypít a do rána to vytančit smajlík hrozí nám strašné vedro, má být až +29 st.C smajlík o zábavu bude vážně dobře postaráno, bude hrát Dj Pípa, čeká Vás moře alkoholu, hromady dobrot a spousta přátel a závodníků smajlík Těšíme se na Vás, jste srdečně zváni smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!