Novikov: Argentina je výzva

Jevgenij Novikov zažije v tomto týdnu Rally Argentina podruhé ve svém životě. V roce 2008 se Subaru Impreza WRX Sti soutěž nedokončil.

Jevgenij Novikov zažije v tomto týdnu Rally Argentina podruhé ve svém životě. V roce 2008 se Subaru Impreza WRX Sti soutěž nedokončil, když odstupoval na RZ19 z poslední pozice v rámci PWRC. Oproti ostatním konkurentům tak má s Argentinou málo zkušeností, zopakování druhého místa z Portugalska patrně nebude v silách tohoto dvaadvacetiletého soutěžáka.

"Naše podium bylo velmi dobře přijato u nás doma v Rusku, všichni byli velmi šťastní. Na letiště za mnou přišla spousta lidí, byli jsme hodně vidět v novinách, v televizi i v rádiu. Můj krajan Vitalij Petrov mi také poslal blahopřání – bylo to velmi pěkných pár týdnů," komentuje spokojeně uplynulý měsíc ruský závodník.

"V Argentině jsem závodnil v roce 2008, ale měli jsme problémy už od startu. Není pochyb o tom, že to bude velmi těžká rally – bude výzva ji jen dokončit. Ale budeme se snažit, jako vždy. Cílem bude, aby bylo co nejméně chyb, a bude-li to možné udělat další výsledek v Top5," má vysoké cíle Jevgenij Novikov. Rally Argentina začíná krátce po půlnoci SELČ ze čtvrtka na pátek.

Komentářů celkem: 2
24. 4. 2012 20:391 Upraveno 20:39
0 0
Žeňa na bedně může být jak to tak vypadá pro rallysport celkem přínosem. Ruský rubl by mohl přinést vítr do spoilerů mnoha jezdcům...stačí jen aby se tam rally dostalo víc do kurzu.
25. 4. 2012 09:542
0 0
... v Argentině by mohly být, aspoň částečně, ruské podmínky... i když - Rusko je jen jedno...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!