Sport Motor News 12/2012 – právě vyšlo – stahujte zdarma

Fanoušci a jezdci si ještě nedokázali odpočinout ani po Rallye Šumava a už tady máme další závod, kterým bude o víkendu Rally Lužické Hory.

Fanoušci a jezdci si ještě nedokázali odpočinout ani po Rallye Šumava a už tady máme další závod, kterým bude o nadcházejícím víkendu Rally Lužické Hory. Oproti šumavské soutěži se ale diváci mohou těšit na rozmanitější a především početnější startovní pole. V dějišti závodu nebude chybět ani redakce Sport Motor News, která pro vás připravila diváckého průvodce, kterého si můžete zdarma stáhnout v nejnovějším čísle elektronického magazínu. Stačí kliknout na odkaz STÁHNOUT a už si můžete vybrat nejvhodnější místo pro sledování víkendového rallysprintu. Nechybí ani tradiční videosoutěž, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci se společnostmi ECOF1 XRIDE GROUP, s.r.o. a Sheron. Kromě autokosmetiky tak mohou nejlepší kameramani vyhrát také elektrický transportér Robin M1 v ceně více než 70 000 Kč. Bližší informace k soutěži se dozvíte ve dvanáctém vydání Sport Motor News.

Kromě toho jsme připravili kompletní reportáže z Rallye Šumava, Historic Vltava Rally a Mille Miglia. Pokud vás zajímá, kdo vyhrál SMN Trophy na Rally Vrchovina, ale také na Rallye Šumava, nezapomeňte si stáhnout aktuální vydání. Dozvíte se také, kam se poděla Pondělíčkova C2 S1600 a mnoho dalších zajímavostí ze světa motoristického sportu. To vše tentokrát na osmačtyřiceti stránkách!

ZDARMA STAHUJ ZDE

Pokud máte zájem, můžete Sport Motor News pravidelně dostávat do své emailové schránky. K pravidelnému odběru magazínu se stačí jednoduše zaregistrovat zde.

Jestli si chcete aktuální číslo Sport Motor News stáhnout a přečíst ve svém počítači nebo například ve svém mobilním telefonu či tabletu, tak využijte odkaz.

Rádi si v diskusi pod článkem přečteme vaše ohlasy na další vydání magazínu Sport Motor News.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!